Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прикордонники Мукачівського загону затримали контрабандиста

Прикордонники Мукачівського загону затримали контрабандиста

Прикордонники Мукачівського загону затримали контрабандиста
Прикордонники відділу «Косино» Мукачівського загону за допомогою переносного інфрачервоного тепловізора помітили неподалік державного кордону невідому особу. До ймовірного місця перебування порушника...

Прикордонники відділу «Косино» Мукачівського загону за допомогою переносного інфрачервоного тепловізора помітили неподалік державного кордону невідому особу. До ймовірного місця перебування порушника миттєво висунувся прикордонний наряд.

ВІДЕО ДНЯ

При наближенні прикордонників порушник покинув свій крам і спробував утікти, проте не далеко. Як результат, правоохоронці затримали чоловіка, а неподалік, в меліоративному каналі чотири ящики цигарок загорнутих в чорний поліетилен. Затриманого та тютюнові вироби (2000 пачок марки «NAVIGATOR») доставлено до прикордонного підрозділу. На громадянина України складено документи про адмінправопорушення передбачені статтею 202 (накладено стягнення-штраф у розмірі 51 грн), статтею 185-10 ч.1 КУпАП, сттаттею 204 -1 ч.1 КУпАП.

Ще одного українського «горе» ділка затримали прикордонники відділу «Лужанка», коли той спробував перевезти у своєму автомобілі марки “Форд Мондео” угорської реєстрації 5502 пачок сигарет. Примітно, що водій обрав смугу руху «зелений коридор» проте, це не уберегло його від неприємностей. В результаті огляду автомобіля із застосуванням технічних засобів прикордонного контролю спільною спеціальною оглядовою групою виявлені тютюнові вироби “Lifa mentol”, “Lifa ocean”, “NZ 8”, “NZ Gold”, “Jin Ling”, “Queen Elegans”, які були ретельно приховані в конструктивних особливостях транспортного засобу. Розпочато адміністративне провадження. Транспортний засіб та тютюнові вироби вилучені. Сума оцінки буде встановлена додатково.

Реклама

Сектор з питань взаємодії із засобами масової інформації Західного регіонального управління Держприкордонслужби України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно