Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатцям розкажуть про створення національних стандартів біопалива

Закарпатцям розкажуть про створення національних стандартів біопалива

Закарпатцям розкажуть про створення національних стандартів біопалива
15 квітня в Ужгороді, о 12:00 в приміщенні Ужгородської райради за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» відбудеться семінар «Тверде біопаливо: стандартизація і економічна доцільність переходу...

15 квітня в Ужгороді, о 12:00 в приміщенні Ужгородської райради за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» відбудеться семінар «Тверде біопаливо: стандартизація і економічна доцільність переходу на генерацію тепла з місцевих видів палива».

ВІДЕО ДНЯ

Організатор - Український Пелетний Союз, співорганізатор – Закарпатська обласна рада.

Запрошені представники місцевої влади, міських і селищних рад, місцевих підприємств теплокомуненергетики, виробників твердого біопалива, виробників та інсталяторів опалювального обладнання, науковці та ін.

Реклама

Аналогічний семінар відбудеться також в інших містах краю: в Мукачеві - 16 квітня о 12:00 в приміщенні райради, у Хусті – 17 квітня о 14:00 в приміщенні райради, Тячеві – 17 квітня о 11:00 в приміщенні райради.

У програмі запропоновані ділові актуальні презентації. Генеральний секретар Українського Пелетного Союзу Тетяна Ігнатенко розповість про «Сучасні стандарти на тверде біопаливо і програми сертифікації виробників». У виступі віце-президента Українського Пелетного Союзу Сергія Апалькова йтиметься про «Техніко-економічне обґрунтування програм переходу на опалення твердим біопаливом: як обрахувати економічну доцільність». Президент Українського Пелетного Союзу Микола Коломийченко акцентує увагу на питанні «Техніко-економічне обґрунтування програм переходу на опалення твердим біопаливом: технічні питання і узгодження проектів».

Реклама

Будуть розглянуті питання економічної ефективності тепло генерації на твердому біопаливі (на 40 % дешевше за газове опалення), приклади успішних інсталяцій у комунальному секторі, обґрунтування необхідності введення стандартів, гармонізації українських і міжнародних стандартів на тверде деревне біопаливо, проводитиметься опитування учасників ринку та одержання відгуків стосовно гармонізації стандартів на тверде деревне біопаливо та ін.

Соломія Залеська

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно