Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Іршавщині чоловік застосував травматичну зброю, щоб захистити пенсіонерку від крадіїв

На Іршавщині чоловік застосував травматичну зброю, щоб захистити пенсіонерку від крадіїв

На Іршавщині чоловік застосував травматичну зброю, щоб захистити пенсіонерку від крадіїв
Приватний підприємець з села Дунковиця повідомив до Іршавського райвідділу міліції, що ним з метою захисту було застосовано травматичну зброю. 46-річному підприємцю зателефонував серед ночі...

Приватний підприємець з села Дунковиця повідомив до Іршавського райвідділу міліції, що ним з метою захисту було застосовано травматичну зброю.

ВІДЕО ДНЯ

46-річному підприємцю зателефонував серед ночі охоронник, який повідомив, що у пенсіонерки, яка проживає поряд з його магазином, невідомі особи намагаються викрасти курей. Чоловік, будучи членом громадського формування та власником травматичної зброї, пішов до магазину.

Однак до його приходу зловмисники вже втекли з курника бабусі, так як побачили охоронника. Охоронник показав підприємцю напрямок, у якому побігли крадії. Підприємець намагався їх наздогнати, закликав їх зупинитись, на що вони не реагували, а продовжували втікати. В ситуації, яка склалася, чоловік прийняв рішення стріляти. Спочатку він зробив два попереджувальні постріли вгору, далі чотири у землю, але зловмисників це не зупинило і вони втекли.

Реклама

У подальшому підприємець про даний випадок повідомив до Іршавського райвідділу міліції. На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. Як прокоментував перший заступник начальника Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко, дану подію внесено до Єдиного обліку, проводиться перевірка, пістолет для відстрілу гумових куль від приватного підприємця вилучено і направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно