Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чоловік випав із вікна лікарні, причина – нічне пияцтво у палаті медзакладу

Чоловік випав із вікна лікарні, причина – нічне пияцтво у палаті медзакладу

Чоловік випав із вікна лікарні, причина – нічне пияцтво у палаті медзакладу
52-річний житель Виноградівщини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, випав з вікна четвертого поверху фтизіатрії, де знаходився на лікуванні. Вчора о 6-й годині ранку по спецлінії «102» до...

52-річний житель Виноградівщини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, випав з вікна четвертого поверху фтизіатрії, де знаходився на лікуванні.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора о 6-й годині ранку по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні Ужгорода про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги з Закарпатского областного протитуберкульозного диспансеру "Фтизіатрія" було доставлено 52-річного виноградівця з тілесними ушкодженнями, характерними для падіння з висоти.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції. З’ясувалося, що чоловік в палаті знаходився сам. Цілу ніч вживав горілку. Вранці підійшов до вікна палати медзакладу, щоб викурити цигарку. На якусь мить пяному чоловікові здалося, що він вдома – стоїть у дверях власного будинку… Тож вирішив вийти на подвір’я, взяти із схованки в господарському приміщенні пляшку горілки та похмелитися. Не вийшло…

Реклама

«Пішов за оковитою», а потрапив в травматологічне відділення Ужгородської центральної міської клінічної лікарні на лікування політравми.

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно