Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокурор області Олег Сидорчук відвідав закарпатську установу виконання покарань №9

Прокурор області Олег Сидорчук відвідав закарпатську установу виконання покарань №9

Прокурор області Олег Сидорчук відвідав закарпатську установу виконання покарань №9
Закарпатську установу виконання покарань (№9) відвідав прокурор Закарпатської області – Олег Сидорчук та його заступник Анатолій Савченко. Під час робочого візиту його супроводжували старший прокурор...

Закарпатську установу виконання покарань (№9) відвідав прокурор Закарпатської області – Олег Сидорчук та його заступник Анатолій Савченко. Під час робочого візиту його супроводжували старший прокурор прокуратури області з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях – Віталій Білець, начальник Закарпатської УВП № 9 – Мирон Чмовш та заступник – Юрій Чума.

ВІДЕО ДНЯ

Мета візиту - перевірка умов тримання засуджених та ув’язнених, додержання їх конституційних прав. Також прокурор краю провів прийом засуджених з особистих питань. В’язні отримали вичерпні та аргументовані відповіді на свої запитання, їм було роз’яснено вимоги діючого кримінально-виконавчого законодавства. Нині прокуратурою області здійснюють постійні перевірки за заявами та зверненнями громадян, що утримуються у місцях позбавлення волі.

Олег Сидорчук, також здійснив обхід режимного корпусу, під час якого ознайомився з умовами тримання та матеріально-побутовим станом камерних приміщень, черговою частиною, медичною частиною, харчоблоку, навчально-консультативним пунктом, банно-пральним комплексом.

Реклама

По завершенню візиту Олег Сидорчук зазначив, що рівень комунально-побутового забезпечення та медико-санітарних умов у Закарпатській УВП №9 відповідають вимогам законодавства.

Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно