Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові стартував чемпіонат з міні-футболу

У Виноградові стартував чемпіонат з міні-футболу
5 квітня на полі спортивного майданчика Виноградівської ЗОШ №8 стартував черговий чемпіонат міста з міні-футболу. Всього до змагань подали заявки десять аматорських команд. До їх складу входять...

5 квітня на полі спортивного майданчика Виноградівської ЗОШ №8 стартував черговий чемпіонат міста з міні-футболу. Всього до змагань подали заявки десять аматорських команд. До їх складу входять колишні гравці районної й обласної першостей, а також просто любителі футболу, які з дитинства ганяли м’яча на подвір’ях і в дорослому віці зберегли пристрасть до цього найпопулярнішого виду спорту.

ВІДЕО ДНЯ

Особливістю цьогорічного чемпіонату є, зокрема, те, що в ньому з’явилися аж три нові команди. Для стабільних учасників новачки – невідомі конячки, які внесли інтригу вже на самому старті змагань. Звісна річ, до перемоги прагнуть усі. Проте за великим рахунком не спортивні результати є визначальними у цій першості. Цікаве проведення вільного часу, фізичне розвантаження, позитивні емоції – напевно, це і є головні складові змагань з міні-футболу, які цікавлять тих, хто на полі і тих, хто спостерігає за іграми на спортмайданчику.

І насамкінець. Наразі чемпіонат проводиться в дев’ять турів. Ігри ( 2 тайми по 25 хв.) проходять по суботам. За результатами першого туру зафіксовано наступні результати:

Реклама

Піонер – Енергія 4 : 3

JJ клуб – Винград 4 : 1

Реклама

Легіон – Сатурн 2 : 2

Автомотив – Геліос 5 : 5

Локомотив – Аматор 9 : 1

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно