Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутати Виноградівської райради зібрались під наглядом "Правого сектору" та не змогли обрати заступника голові

Депутати Виноградівської райради зібрались під наглядом "Правого сектору" та не змогли обрати заступника голові

Депутати Виноградівської райради зібрались під наглядом "Правого сектору" та не змогли обрати заступника голові
Сьогодні, 4 квітня, депутати Виноградівської районної ради продовжили роботу першого пленарного засідання чергової сесії. Щоправда, не всі. Зібрання проігнорувала опозиційна до Олега Любімова частина...

Сьогодні, 4 квітня, депутати Виноградівської районної ради продовжили роботу першого пленарного засідання чергової сесії. Щоправда, не всі. Зібрання проігнорувала опозиційна до Олега Любімова частина депутатського корпусу. Відтак навіть для формального початку роботи числа зареєстрованих районних обранців вистачило заледве.

ВІДЕО ДНЯ

Слідкували за спокійним перебігом депутатської роботи двоє активістів Правого сектору. За їх словами, напередодні була пророблена значна робота по недопущенню зриву сесії, який міг бути організований опонентами Олега Любімова. Також, за твердженням активістів, саме Правий сектор домігся першочергової постановки соціальних питань у порядку денному сесії, зокрема, рішення про виділення коштів на гемодіаліз та двом жителям Виноградівського району, яким необхідна термінова медична допомога.

Головуючий відкрив сесію невеликою промовою з роздумами про те, як далі шукати спільну мову з депутатським корпусом. Ось пряма мова:

Реклама

http://youtu.be/KtgJVTGFJ2k

Нагадаємо, раніше частина депутатів, сільських голів та активістів вельми критично висловлювалися у бік пана Любімова.

Реклама

На цей раз не було обговорень, а депутати проголосували за соціальні та технічні питання. Однак обрати собі заступника голові райради без підтримки екс-регіоналів не вдалося.

На посаду свого заступника Олег Любімов запропонував єдину кандидатуру — Петра Бобинича, який хоч і входить до фракції Єдиного центру, проте міг бути найбільш неконфліктною людиною. Однак стати заступником голови Петру Бобиничу у цей день не судилося. Як виявилося, без колишніх регіоналів депутатський корпус просто неспроможний приймати такі рішення.

Із 35-ти районних депутатів, які взяли участь у таємному голосуванні щодо кандидатури заступника голови райради, 31 депутат проголосував «ЗА», 2-оє утримались і 2-оє — проти. Рішення не прийнято.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно