Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Закарпатської обласної ради знає, що гральний бізнес «кришують» перевертні в пагонах

Голова Закарпатської обласної ради знає, що гральний бізнес «кришують» перевертні в пагонах

Голова Закарпатської обласної ради знає, що гральний бізнес «кришують» перевертні в пагонах
Більше місяця пройшло, як в Україні змінено владу. Змінили й силовий блок в столиці. Втім, на місцях й досі на посадах залишаються правоохоронці, причетні до злочинних корупційних схем. Це стосується...

Більше місяця пройшло, як в Україні змінено владу. Змінили й силовий блок в столиці. Втім, на місцях й досі на посадах залишаються правоохоронці, причетні до злочинних корупційних схем. Це стосується й Закарпаття, де правоохоронці й надалі «кришують» гральний бізнес. В кожному місті області й досі це зло не викорінено. Ситуацію прокоментував голова облради Іван Балога.

ВІДЕО ДНЯ

«На Закарпатті гральний бізнес «кришували» й досі «кришують» перевертні в пагонах. Один з них , а точніше головний «кришувальник» – обіймав посаду начальника УДСБЕЗ, а згодом начальника УБОЗу Микола Кулітка нині ховається за кордоном. Його ж люди й нині обіймають посади в правоохоронних структурах краю в УДСБЕЗ обласної міліції , в районних та міських відділках. Про кожен гральний автомат знають начальники в районах. Викорінити таке зло як гральний бізнес на Закарпатті можливо лише при умові звільнення всіх «кришувальників» в Ужгороді, і на місцях. Більше того, ці люди ще донедавна працювали на режим Януковича, блокували автобуси активістів, які їхали на Євромайдан, займалися «замінуванням» цих автобусів, погрожували бізнесменам, що підтримували Євромайдан, фальсифікували надумані кримінальні справи.

Незрозуміла і недержавницька позиція сьогодні, і в тому числі на Закарпатті, що таких негідників і далі тримають на посадах, а викриття одного або двох гральних закладів подається як геройський вчинок.

Реклама

Шановна нинішня партійно-владна верхівка – негайно звільняйте старі «криші» і проблема буде вирішена сама собою», - вважає голова Закарпатської обласної ради Іван Балога.

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно