Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Готель "Інтурист-Закарпаття" планують трансформувати у новітній IT-комплекс

Готель "Інтурист-Закарпаття" планують трансформувати у новітній IT-комплекс

Готель "Інтурист-Закарпаття" планують трансформувати у новітній IT-комплекс
Власник готелю «Інтурист-Закарпаття» планує трансформувати готель у IT-комплекс. Про це повідомив ініціатор даного проекту і керуючий партнер InVenture Investment Group Олексій Олейников. За його...

Власник готелю «Інтурист-Закарпаття» планує трансформувати готель у IT-комплекс. Про це повідомив ініціатор даного проекту і керуючий партнер InVenture Investment Group Олексій Олейников. За його словами, володіє готелем інвестиційна група «Інеко» незадоволена фінансовими результатами свого бізнесу і хоче переобладнати готель у комплекс для представників IT-індустрії.

ВІДЕО ДНЯ

Концепція реконструкції поки чітко не визначено і буде залежати від потреб замовників і майбутніх резидентів готелю. Ними можуть стати великі національні або іноземні IT-компанії, також комплекс міг би прийняти у себе бізнес-інкубатори та технологічні стартапи.

За словами Олейникова, власник готелю готовий вкласти в реконструкцію необхідну суму і виступити міноритарним акціонером проекту спільно з IT-компаніями, які будуть розташовуватися на цій території. У InVenture Investment Group вважають, що в майбутньому проект може стати частиною нацпроекту «Інноваційна Україна», і сприяти розвитку R&D-центрів у країні і Закарпатської областиі. Недавно власники комплексу провели переговори з всесвітньою мережею підтримки соціальних інновацій Impact Hub Global Network, але вартість франшизи виявилася надто високою і тепер вони шукають партнерів серед учасників вітчизняного IT-ринку і зарубіжних компаній з центрами розробки в Україні. Зі свого боку вони готові надати близько 300 номерів з швидкісним інтернетом, конференц-зали, прес-центр, кімнати для переговорів, освітні аудиторії, коворкінг-простір, розважальні зони, ресторанний і спортивний комплекс, літню терасу і багато іншого.

Реклама

Схожий комплекс міг нещодавно з'явитися в Криму. Кримський підприємець Максим Погорілий планував відкрити готель, де стартапи, фрілансери і підприємці могли б тривалий час жити і працювати над своїми проектами. Для цих цілей він з партнерами купив землю і на ній почав спорудження будівлі. Роботи планувалося завершити в кінці цього року, а в наступному сезоні, туди могли б запустити перших відвідувачів. Але нещодавно робота над проектом була припинена через вторгнення російських військ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно