Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Екстрасенси розповіли страшні деталі резонансного вбивства дівчини з Виноградова (ВІДЕО)

Екстрасенси розповіли страшні деталі резонансного вбивства дівчини з Виноградова (ВІДЕО)

Екстрасенси розповіли страшні деталі резонансного вбивства дівчини з Виноградова (ВІДЕО)
Екстрасенси телеканалу СТБ розповіли, що насправді сталося з Ренатою Бан – дівчиною з Виноградова, щодо таємничого зникнення якої та обставин смерті досі триває судове слідство. Майже рік тому...

Екстрасенси телеканалу СТБ розповіли, що насправді сталося з Ренатою Бан – дівчиною з Виноградова, щодо таємничого зникнення якої та обставин смерті досі триває судове слідство.

ВІДЕО ДНЯ

Майже рік тому розслідували вражаючі своєю жорстокістю подробиці справи Ренати Бан приїхали до Виноградова медіум Анна Гальєрс та характерник Сергій Колесніченко. Обидва екстрасенси спеціалізуються на пошуку зниклих безвісти.

Екстрасенси розповіли, що у Ренати був складний, досить дволикий характер: з одного боку дівчина була дуже розсудливою, добре вчилася, але могла впадати в крайнощі.

Реклама

Екстрасенси з проекту телеканалу СТБ підтвердили, що знайдені неподалік села Гетеня пакунок з тулубом та черепом людини із залишками одежі дівчини, – останки тіла Ренати Бан.

Медіуми також побачили «четверту людину», яка прямо причетна до злочину, скоєного над Ренатою Бан.

Реклама

За версією Анни Гальєрс та Сергія Колесніченка, у той вечір Рената Бан відмовила у стосунках Михайлові Тегзі. Як стверджують екстрасенси, дівчина погодилася вирушити з Анатолієм Оросі та Сергієм Нодь на узбережжя Тиси, куди їх відвіз Василь Варцаба. Сам Варцаба – єдиний у компанії, не перебував у стані алкогольного сп'яніння і не виходив з автомобіля протягом всього часу перебування юнаків з дівчиною на Тисі.

Щоб точніше відчути події, які сталися тієї страшної ночі, медіум Анна Гальєрс, разом з мамою Ренати Галиною Бан, провела спіритичний сеанс. Жінки виїхали на те саме місце, де стався злочин, утворили коло з річкового каміння та викликали дух Ренати Бан.

– Оросі чіплявся і домагався її, хотів згвалтувати. Вона тікала і пручалася, – переповідає свої видіння Анна Гальєрс. – Його друг допомагав бити. Відчуваю біль у голові, жорстоко били. Третій, Варцаба, чув крики неподалік. Вони були для нього нестерпними. Він затулив вуха руками, боявся.

Реклама

Згодом, за словами ясновидців, хлопці повернулися в автомобіль і сказали третьому, що дівчина втекла. Вони віддали Варцабі телефон в якості оплати за пальне.

Тої ж ночі, один з хлопців повернувся на Тису. На місце злочину його привіз на мотоциклі Михайло Тегза.

Анна Гальєрс. перебуваючи побіля виноградівського моргу, підтвердила, що саме там знаходиться тіло загиблої дівчини.

– Вона просить миру. Каже, поховайте мене нарешті, – переповіла слова дівчини екстрасенс.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно