Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Масштабний проект по будівництву об’їзної дороги поблизу Берегова втілюватимуть за активної допомоги Угорщини

Масштабний проект по будівництву об’їзної дороги поблизу Берегова втілюватимуть за активної допомоги Угорщини

Масштабний проект по будівництву об’їзної дороги поблизу Берегова втілюватимуть за активної допомоги Угорщини
У понеділок, 31 березня, голова облдержадміністрації Валерій Лунченко розповів про реалізацію проекту з будівництва та реконструкції доріг, що реалізовуватиметься спільно з угорською стороною: - У...

У понеділок, 31 березня, голова облдержадміністрації Валерій Лунченко розповів про реалізацію проекту з будівництва та реконструкції доріг, що реалізовуватиметься спільно з угорською стороною:

ВІДЕО ДНЯ

- У ході кількаденного робочого візиту до Києва я провів низку зустрічей. Насамперед мав важливу зустріч із Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком, де йшлося про те, щоб максимально використати можливості залучення коштів у Закарпатський регіон.

Минулого тижня було проведено низку зустрічей із представниками дипломатичних відомств сусідніх країн. Ми опрацювали і відібрали ті проекти, які сьогодні готові до реалізації та потребують підтримки Кабінету міністрів України. Одним із таких питань є проект будівництва та реконструкції доріг у Закарпатській області. Мова йде про заміну частини дорожнього покриття і будівництво об’їзної дороги поблизу Берегова. У цьому зацікавлена угорська сторона, оскільки потік вантажних автомобілів з Угорщини йде саме цією дорогою. Питання вже давно обговорювалося двома сторонами, саме зараз є розуміння з боку Прем’єр-міністра України щодо нагальної потреби реалізації такого проекту.

Реклама

Так, Арсеній Яценюк дав відповідне доручення голові Службі автомобільних доріг України, ми провели робочу нараду з Надзвичайним і Повноважним Послом Угорщини в Україні Міхалем Баєром, цього тижня відбудеться зустріч юридичного департаменту угорського банку щодо виділення кредиту Україні під будівництво доріг. Маю надію, що у серпні вже розпочнуться роботи з будівництва дороги в об’їзд Берегова та зміни дорожнього покриття від пункту пропуску, що у Дяково до Берегова і у напрямку дороги Рогатин-Мукачево. Сума кредиту, яку бере Уряд України в угорському банку під державні гарантії на реалізацію цього проекту – 600 млн. гривень.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно