Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З’їзд "Батьківщини": більше запитань, ніж відповідей

З’їзд "Батьківщини": більше запитань, ніж відповідей
Минулі вихідні запам’ятались політичному істеблішменту України переважно з однієї причини – з’їздами основних політсил, які найімовірніше найближчі кілька місяців і відповідатимуть за ситуацію в...

Минулі вихідні запам’ятались політичному істеблішменту України переважно з однієї причини – з’їздами основних політсил, які найімовірніше найближчі кілька місяців і відповідатимуть за ситуацію в державі.

ВІДЕО ДНЯ

Якщо на форумі «Свободи» все було більш менш відомо (фактично Олег Тягнибок не приховував свого висування), то на зборах «УДАРу» трапилась фактична міні сенсація. Віталій Кличко вирішив поступитись своїми амбіціями, і замахнувся замість «президентської булави» на крісло мера Києва. Інформація про це з’явилась ще до старту з’їзду ВО «Батьківщина», тож чимало соратників леді Ю. досі сподівались, що остання змінить свою позицію та зніметься з перегонів. Не передумала… Тимошенко не уявляє свого життя без великої політики, вона вважає це своїм покликанням і тим, за що варто боротися.

Напередодні з’їзду серед делегатів пройшла інформація, що на політраді партії, яка відбулась перед зібранням, Арсеній Яценюк та ще кілька депутатів, серед яких Анатолій Гриценко та Леся Оробець, попрощались з партією через власні амбіції на прийдешніх виборах. Вже сьогодні інформація щодо виходу Оробець з лав партії підтвердилась. Що стосується Арсенія Петровича, то з однієї сторони, непідтверджена заява про вихід з партії, є цілком логічною. Адже прем’єр-міністр і друга за рангом особа в державі під час виборчої кампанії має бути аполітичним. При цьому окрема частина "біло сердешних" розцінила такий крок Яценюка як зраду. Одразу кілька джерел на Турівській 13 розповіли, що чутки про вихід прем’єра активно ширяться, в штабі партії при цьому відмовились говорити про їх достовірність. У всеукраїнських ЗМІ вже з’являлась інформація про переговори «правої руки» і за сумісництвом каси «Фронту Змін» Миколи Мартиненка з Петром Порошенком, щодо можливих перспектив команди Арсенія у випадку виграшу «шоколадного» мільярдера.

Реклама

Як би не розвивались події, але зараз перед Тимошенко надскладне завдання: в ситуації тотальної недовіри Юлія Володимирівна мусить нарощувати м’язи за рахунок тих своїх прихильників, які з нею роками. При цьому постійно доведеться дивитися назад, щоб раптом не отримати удару від когось зі своїх «соратників».

При всій скептичності шансів Тимошенко можна з впевненістю говорити про те, що в будь-якому стані вона небезпечна для своїх опонентів. Гарно відредагований з’їзд партії продемонстрував, що в леді Ю є свій потенціал. Все залежатиме від того, на скільки вона зможе його розвинути.

Реклама

І як би банально не звучало, але чим більше доступу до ЗМІ на протязі виборчої кампанії буде мати Юлія Володимирівна, тим більше зростатимуть її шанси зайняти президентське крісло. На сьогоднішній день на політичній арені України немає політика, який би міг позмагатися з Тимошенко у красномовстві і вмінні переконувати людей. Для цього потрібно талант, яким вона володіє бездоганно.

Але чи зможе Юлія Володимирівна перетворити свої ораторські здібності в реальні голоси виборців, покаже час і виборчі перегони…

Віктор Січовий

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно