Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Помер президент міжнародного центру "ВІЖИ-3000" Юрій Гецко

Помер президент міжнародного центру "ВІЖИ-3000" Юрій Гецко
Сьогодні, 31 квітня, не стало відомого громадського діяча, мецената, почесного громадянина міста Берегова та району, президента міжнародного центру «ВІЖИ-3000» Юрія Гецка. Відомий берегівчанин помер...

Сьогодні, 31 квітня, не стало відомого громадського діяча, мецената, почесного громадянина міста Берегова та району, президента міжнародного центру «ВІЖИ-3000» Юрія Гецка. Відомий берегівчанин помер на 63-му році життя.

ВІДЕО ДНЯ

Гецко Юрій народився 13 квітня 1950 року в м. Виноградові. Його знали як президента міжнародного центру «ВІЖИ – 3000», міжнародної ради «ВІЖИ – 3000», віце-президента міжнародної Української Академії оригінальних ідей, Академіка, організатора і координатора творчого центру Міжнародної ради «ВІЖИ – 3000», співголову обласного громадського об’єднання «Рідне Закарпаття», президента українсько-угорської секції торгово-промислової Палати України. Нагороджений золотою відзнакою Професійної футбольної ліги України за значний вклад в розвиток футболу в Україні. В 1998 році нагороджений державним орденом «За заслуги III ступеня».

З 1954 року проживав в Берегові. Юрій Гецко є автором двох концепцій: «Механізм управління інтелектом людини в вільний час» та «Вічне життя буде», в якій розповідається про шляхи вирішення проблем значного продовження життя людей та створення для цього нової моделі управління Планетою.

Реклама

Також був творцем сотні ідей, з яких частина – міжнародні, Всеукраїнські, і частина регіональні. Найбільш відомі ідеї "Створення надсучасного міста «Вселюжі», "Міжнародний конкурс про організацію і проведення конкурсу на кращу постановку віжи-рок «Анна-Марі та Марі-Анна», "Казковий герой «Віжиє», "Міжнародний проект «Вселюжі» (Всесвіту любима жінка), «Сім найбільш актуальних проблем на Планеті», «Створюємо інтелектуальне суспільство майбутнього», Проект «Парк зірок Планети», «Про міжнародну раду по координації діяльності світового центру „Віжиє“, яка займається вирішенням проблем значного продовження життя людини», «Про міжнародний координаційний центр по впровадженню в життя найкращих ідей», "Проведення конкурсів по врученню найталановитішим і заслуженим людям Планети міжнародних призів «Віжи – 3000», «Віжибу», «Карпатський ведмідь», «Вселюжі», «Віжиє», «Про духовно-культурно-пізнавальний центр», Проект «Про присвоєнню сертифікатів кращим творчим працівникам за досягнуті успіхи в різноманітних творчо-інтелектуальних напрямках», творчий проект «Музикант – інструмент – актор», «Діяльність творчого центру», «Модель поваги до людей, потрібності, затребованості їх до суспільства», «Конкурс краси між збірними міс різних країн (командні змагання)», «Про створення регіональних центрів підготовки спортсменів (футболістів) високого класу», "Організація Всеукраїнського конкурсу «Людина футболу України» та «Футбольна подія року», «Закони і категорії філософії передбачають основні напрямки розвитку» (1. Про нову суспільно-економічну формацію, 2. Про розбудову України, 3. Про розвиток футболу), «Ідея – основна форма наукового пізнання і шлях до прискореного розвитку, реалізації проблеми», «Чотири головні складові поведінки людини», "Про створення міжнародного координаційного центру співпраці з «мислителями», «Якщо ми хочемо позитивно і прискорено рухатися вперед – ми буквально всі проблемні питання повинні розглядати тільки в масштабах всього світу – нашої Планети Земля», "Найголовніше в процесі розвитку всіх напрямків життєдіяльності Планети – це особистість «мислителя» та інші.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно