Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заяви про крадіжки картин на дачі Медведчука є не що більше, ніж провокація? (ВІДЕО)

Заяви про крадіжки картин на дачі Медведчука є не що більше, ніж провокація? (ВІДЕО)

Заяви про крадіжки картин на дачі Медведчука є не що більше, ніж провокація? (ВІДЕО)
Сьогодні ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур» оприлюднила фотографії картин, які буцімто зникли з бази відпочинку «Ведмежа діброва». Цю інформацію під заголовками, які містять слова, зокрема,...

Сьогодні ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-Тур» оприлюднила фотографії картин, які буцімто зникли з бази відпочинку «Ведмежа діброва».

ВІДЕО ДНЯ

Цю інформацію під заголовками, які містять слова, зокрема, щодо «викрадених Правим сектором картин» тощо, поширив ряд ЗМІ, зокрема, деякі інформаційні агенції.

Своєю чергою, ми публікуємо відеофрагмент, який, скажімо м’яко, ставить під сумнів цю інформацію.

Реклама

Відео зняте у маєтку у четвер, 27 березня, з дозволу управителя маєтку, гендиректора «Спорт-туру» Олександра Яковлєва, й у присутності персоналу, як от пана Сергія, якого бачимо на початку кадру – він був «екскурсоводом», який показував, звідки саме картини буцімто зникли (саме в той день там працювала і слідча група міліції).

Публікуємо лише один кадр – він достатньо промовистий: на знятому у приміщенні кабінету фрагменті видно, з-поміж інших робіт, картину Йосипа Бокшая «Рання осінь», яка є пунктом № 12 у переліку творів, що були, процитуймо заяву «Спорт-туру», «вкрадених» з маєтку.

Реклама

Фото, до речі, знято там само, і, що ключове, тоді ж. Нагадаймо, маєток, який три дні утримував під контролем Правий сектор, передали «Спорт-туру» у середу, 26 березня. Заява ж про те, що за час перебування там Правого сектору зниклі певні речі, передовсім твори мистецтва, з’явилася у суботу, 29 березня. А у неділю,30-го, оприлюднено конкретний перелік картин, які «украли». Де насправді ці роботи – питання цікаве, але, певно, все ж не до Правого сектору.

До речі, як нас телефоном проконсультували юристи, цієї інформації вже достатньо для звернень структури до суду. До того ж упевнені, що пильний аналіз інших фото- та відеоматеріалів теж може принести дещо цікаве.

Вважаємо, що це відео є доказом того, що й передбачалося: заяви про крадіжки є не більше, ніж провокаціями, спрямованими проти Правого сектору та загалом сил, причетних до Революції. Про неприпустимість таких закидів, до слова, заявляв і Правий сектор Закарпаття ще у середу та у четвер.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно