Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Люстраційний комітет Закарпаття підконтрольний Івану Балозі?

Люстраційний комітет Закарпаття підконтрольний Івану Балозі?

Люстраційний комітет Закарпаття підконтрольний Івану Балозі?
Іван Балога намагається через Люстраційний комітет Закарпаття зняти з посад начальника ГУМНС у Закарпатті Мирослава Щербея та з начальника Управління охорони здоров’я ОДА Романа...

Іван Балога намагається через Люстраційний комітет Закарпаття зняти з посад начальника ГУМНС у Закарпатті Мирослава Щербея та з начальника Управління охорони здоров’я ОДА Романа Шніцера.

ВІДЕО ДНЯ

Напередодні вчорашнього народного віче на площі Театральній засідав Люстраційний комітет Закарпаття. Відтак уже у неформальному вузькому крузі на комітеті прозвучали пропозиції організувати звільнення керівника УМНС Закарпаття Мирослава Щербея та начальнка Управління охорони здоров’я ОДА Романа Шніцера. Але у який спосіб...?

Із аудіо запису, який отримала наша редакція, добре чути, як один із керівників комітету уже у неформальній бесіді запропонував пролюструвати та винести оцінку роботі даних чиновників на вимогу… голови Закарпатської облради Івана Балоги. У розмові цбого люстратора перепитали: «Ти зустрічався з Балогою?» «Так», – відповів чоловік, «З яким?» «З Іваном Балогою. Він казав, що все буде зроблено».

Реклама

Однак, у процесі обговорення, в учасників бесіди виникло слушне запитання: чи є наразі якийсь реальний механізм звільнення головних «еменесника» та начальника Управлння охорони здоров’я Закарпатської ОДА. Однак ініціатор звільнень так і не зміг назвати хоч один аргумент чи привід. Натомість кілька разів повторив прізвище Балога і переконував усіх покластися на слова і досвід того ж Балоги…

Тим часом старший брат Івана Балоги Віктор уже упритул співпарцює із партією УДАР Віталія Кличка і пообіцяв керівництву партії до виборів Президента України відправити нинішнього губернатора Закарпаття Валерія Лунченка «у архів». Очевидно, не без допомоги бруду, підкупу активістів, «люстраторів» провокаторів та добре організованого через ЗМІ «Барви» чорного піару.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно