Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Завтра зранку увесь Виноградів відключать від водопостачання

Завтра зранку увесь Виноградів відключать від водопостачання

Завтра зранку увесь Виноградів відключать від водопостачання
У неділю, 30 березня у Виноградові неподалік міського водоканалу стався аварійний прорив трубопроводу. Вода під високим тиском ллється крізь грунт та тротуарну плитку. На сполох забили самі...

У неділю, 30 березня у Виноградові неподалік міського водоканалу стався аварійний прорив трубопроводу. Вода під високим тиском ллється крізь грунт та тротуарну плитку.

ВІДЕО ДНЯ

На сполох забили самі мешканці прилеглих до водоканалу територій. Люди відчувають себе у небезпеці через загрозу підтоплення.

– Скільки воно буде ось так текти, а коли прорве ще сильніше і позносить усе, ніхто не знає, – розповіла Валерія Мельниченко, будинок якої постійно страждає від підтоплень з центрального водоканалу. – Ніколи не забуду, як у 2011 році затопило: сусіду – підвал, а мені – перший поверх, дерева позносило у мене в дворі, такий шалений тиск води був. Я вже погодилася і частину своєї ділянки віддати, щоб по ній проклали нові труби і небезпеку ліквідували. Але досі ніхто нічого не зробив! Як взагалі можна було видавати тут дозволи на будівництво?! Люди ж не знали!

Реклама

– Це велика і непроста проблема. Цим трубам уже по тридцять років і вже 7-8 років вода їх періодично прориває. По 4-5 разів на рік, – доповнив Іван Голіба, попри двір якого проходить трубопровід. – Я плитку у дворі перекладав уже разів 25 за цей час. Знаю, питання вивчалося, виділялися якісь кошти. Доки житимемо в небезпеці?

У зв’язку із даною ситуацією завтра, 31 березня, зранку усе місто буде відключено від водопостачання. На час ремонтних робіт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно