Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Після збройного захоплення дачі Медведчука “Правий сектор” може прийти до кожного

Після збройного захоплення дачі Медведчука “Правий сектор” може прийти до кожного

Після збройного захоплення дачі Медведчука “Правий сектор” може прийти до кожного
Нещодавнє захоплення дачі Віктора Медведчука у Жденієві на Воловеччині поставило перед звичайними закарпатцями чимало запитань. Власне сам спосіб, у який маєток захопили із використанням зброї,...

Нещодавнє захоплення дачі Віктора Медведчука у Жденієві на Воловеччині поставило перед звичайними закарпатцями чимало запитань. Власне сам спосіб, у який маєток захопили із використанням зброї, насторожує і наштовхує на думку про те, що завтра «Правий сектор» може без суду і слідства увійти до оселі кожного закарпатця і силою його «розкуркулити». А ще, проаналізувавши кілька останніх подвигів того ж «сектору» напрошується висновок про замовні дії цієї організації…

ВІДЕО ДНЯ

Не менш дивними є маніпуляції із маєтком: то його захоплюють, то віддають, накатавшись на квадроциклах та пропіарившись на фоні гарних картинок. Саме захоплення маєтку відбувалося близько 12-ї години дня, коли люди були у церкві. За свідченням очевидців, саме у сей час до дачі підійшло 20 озброєних автоматами Калашникова та рушницями типу Сайга людей у масках, котрі були схожі швидше на терористів чи бойовиків, ніж на мирних активістів. Крім них було ще зо 50 чоловік активістів та «Правого сектору». Теоретично 5-ро охоронців, котрі охороняли маєток, могли вступити у бій із захоплювачами, однак, усвідомили, що все може закінчитися кров’ю і, не дай Боже, загибеллю людей. Тому бійці ДСО прийняли рішення не чинити опір «терористам» та їх прихильникам. Очевидно, нещодавно створена партія «Правий Сектор» таким зухвалим піаром намагається завойовувати симпатії електорату. Є й інше питання: хто може гарантувати, що під час подібних «розкуркулень» «Правий сектор» не привласнює собі цінні речі, які виявляє у багатих будинках?

А поживитися на дачі, захопленій, а потім відданій власнику, і справді було чим. Це у інтерв’ю ЗМІ заявляв і один із представників «сектору», який захоплював помістя, Богдан Пилипів. Цілком логічно, що «Правий сектор» знає, що ці суперечливі із законом дії знову будуть безнаказані і ніхто, і, звісно, й Медведчук, не подасть на них до суду.

Реклама

А тим часом «Правий Сектор» вечеряє на дачі та оглядає, околиці. За словами Богдана Пилипіва, найбільше вразила картинна галерея, де представлені роботи відомих закарпатських митців: Бокшая, Ерделі, Коцки та інших. «Зараз на нас дивиться бурштиновий Медведчук, – коментує Богдан Пилипів. – А взагалі багато всякого, яке можна назвати одним словом - п…ць. Десь зайдеш, не знаєш, куди вийдеш. Є тут і живність: коні, корови, телята. Бачили косуль. Бані, сауни, джакузі, мільйон спалень. Золота та парчі не було вже, пакувалися конкретно, вивезено вже давно усе». Автопарк у Жденієві доволі скромний, «правий сектор» знайшов тільки один Майбах, техпаспорт оформлений на Суркіса.

Сьогодні дача Медведчука залишається знову закритою для громадськості. Після її передачі, власник офіційно заявив, що недорахувався чотирьох мільйонів гривень. Відтак, сам факт такого мародерства однозначно відлякує від України потенційних інвесторів та й усю європейську спільноту, до родини якої прагнемо.

Реклама

Євген Морозов

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно