Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молода закарпатська вчителька терміново потребує вашої допомоги

Молода закарпатська вчителька терміново потребує вашої допомоги

Молода закарпатська вчителька терміново потребує вашої допомоги
Молода вчителька з Великобичківської школи-інтернату потребує допомоги: дівчина захворіла на рак. Одна упаковка ліків препарату для її лікування коштує 27-30 тисяч гривень. Жителі Бичкова щиро...

Молода вчителька з Великобичківської школи-інтернату потребує допомоги: дівчина захворіла на рак. Одна упаковка ліків препарату для її лікування коштує 27-30 тисяч гривень. Жителі Бичкова щиро просять допомогти дівчині

ВІДЕО ДНЯ

Дівчина – вчитель Великобичківської школи-інтернату. Закінчила фізико-математичний факультет. Як розповідають знайомі, вчительку дуже люблять її вихованці, а вона -дітей!

Хвороба спіткала Світлану Молдован ще у 2012 році. Лікарі діагностували меланому (рак шкіри), провелося комбіноване лікування. У 2014 році під час чергового медичного обстеження діагностували метастази меланоми. Продовжити життя без допомоги вона не зможе. Потрібне спеціалізоване лікування, яке коштує дуже дорого, однак, саме завдяки йому вона зможе вилікуватися.

Реклама

Наразі всіми силами жителі Великого Бичкова та набайдужі люди зібрали кошти на 4 упаковки препарату,з необхідних 28-ми упаковок .Середня ціна упаковки – 27-30 тисяч гривень.

Світлана молиться і просить про допомогу Бога і всіх, хто зможе допомогти їй матеріально. Вона хоче жити, і хоче любити. «Можливо, колись допоможу і я вам», - каже дівчина.

Реклама

Її батько (матір померла) та рідні роблять все можливе, але коштів недостатньо. Родина та друзі Світлани проясть всіх небайдужих відгукнутися!

Реквізити: Ощадбанк ЗКПО: 09312190

МФО: 312356

Реклама

Номер рахунку: 26207017187106 Молдован Світлана Богданівна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно