Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці області та суб’єкти охоронної діяльності домовлялись щодо спільного патрулювання населених пунктів (ФОТО)

Правоохоронці області та суб’єкти охоронної діяльності домовлялись щодо спільного патрулювання населених пунктів (ФОТО)

Правоохоронці області та суб’єкти охоронної діяльності домовлялись щодо спільного патрулювання населених пунктів (ФОТО)
В УМВС області відбулась спільна нарада правоохоронців з керівниками недержавних охоронних структур, на базі яких створені громадські формування по охороні громадського порядку. Нараду провів...

В УМВС області відбулась спільна нарада правоохоронців з керівниками недержавних охоронних структур, на базі яких створені громадські формування по охороні громадського порядку.

ВІДЕО ДНЯ

Нараду провів начальник управління громадської безпеки УМВС України в Закарпатській області підполковник міліції Ярослав Лебович разом з заступником начальника УДСО при УМВС підполковником міліції Сергієм Бондарем.

Реклама
Правоохоронці області та суб’єкти охоронної діяльності домовлялись щодо спільного патрулювання населених пунктів (ФОТО) – 01
Реклама

Однією зі складових частин підвищення ефективності охорони громадського порядку, захисту прав і свобод громадян, зміцнення правопорядку учасники наради визначили взаємодію громадських формувань, створених на базі недержавних охоронних структур з міськрайорганами внутрішніх справ.

Серед пріоритетних завдань щодо охорони громадського порядку було визначено залучення суб’єктів охоронної діяльності до спільного патрулювання населених пунктів з працівниками міліції. Такі заходи мали б суттєво вплинути на профілактику правопорушень та боротьбу зі злочинністю. Також учасники наради домовилися про координацію місць дислокації груп реагування охоронних підприємств, з метою оперативного попередження правопорушень.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно