Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Закарпатській ОДА обговорили плани щодо проведення Дня добросусідства на українсько-словацькому кордоні

В Закарпатській ОДА обговорили плани щодо проведення Дня добросусідства на українсько-словацькому кордоні

В Закарпатській ОДА обговорили плани щодо проведення Дня добросусідства на українсько-словацькому кордоні
Вчора, 24 березня, в Закарпатськійоблдержадміністрації відбулася двостороння зустріч керівництва області та представників Словаччини де обговорили організацію традиційного Дня добросусідства. На...

Вчора, 24 березня, в Закарпатськійоблдержадміністрації відбулася двостороння зустріч керівництва області та представників Словаччини де обговорили організацію традиційного Дня добросусідства. На зустрічі були присутні заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Сербайло, Генеральний консул Словаччини в місті Ужгород Янка Буріанова, Почесний консул України в Словаччині Станіслав Обіцький та Почесний консул Словаччини в Україні Олег Адамчук.

ВІДЕО ДНЯ

Традиційно свято дружби проводитьсяЗакарпатськоюобластю та сусіднімирегіонами на кордонах, та направлені на формуванняпартнерських та дружніхвідносинміжприкордонними громадами.

На кордоні зустрінуться представники органів влади, громадських організацій, ділових кіл, прикордонної та митної служб, щоб у неформальній, дружній атмосфері обговорити поточні питання та співпрацю у майбутньому.

Реклама

Почесний консул України в Словаччині Станіслав Обіцький відзначив тісні політичні, економічні та культурні зв’язки між Словаччиною та Україною як на рівні загальнодержавному, так і регіональному.

День добросусідства Закарпатської області України та Пряшівського і Кошицького самоврядних країв Словаччини організовується з метою розвитку міжнародних відносин нашого краю з сусідніми регіонами Словацької Республіки, – зазначив Андрій Сербайло, заступник голови Закарпатської обласної ради.

Реклама

Під час зустрічі визначили попередню дату проведення свята – 10 травня 2014 року. Проте, учасники заходу домовилися ще про одну зустріч, де більш детально будуть розглянуті питання організації свята культурного, ділового та бізнесового обміну.

Прес- центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно