Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Міліція Закарпаття затримала чергового хабарника

Міліція Закарпаття затримала чергового хабарника
До Перечинського райвідділу міліції звернувся житель райцентру з заявою про те, що від нього вимагають хабар у розмірі 3 тисячі гривень. По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження...

До Перечинського райвідділу міліції звернувся житель райцентру з заявою про те, що від нього вимагають хабар у розмірі 3 тисячі гривень. По даному факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження та кваліфікували дії підозрюваного за частиною другою статті 368 КК України (одержання хабара).

ВІДЕО ДНЯ

Молодий чоловік без будь-якого дозволу подався до лісу по дрова. Дозвіл на порубку деревини, який коштує грошей, він вирішив не оформляти і різав, як то кажуть, на «авось», сподіваючись, що його не спіймають. Коли вже три величезні деревини були зрізані, до нього підійшов незнайомий чоловік і представився працівником державного лісового господарства. Працівник державної установи за неповідомлення про незаконну порубку деревини попросив у чоловіка грошову винагороду у сумі трьох тисяч гривень. В правовому полі це називається вимагання хабара. Мешканець Перечинщини пристав на таку пропозицію, але заразом повідомив і міліцію. Момент передачі коштів і був задокументований працівниками служби боротьби з економічною злочинністю Перечинського райвідділу міліції.

Наразі особі по даному кримінальному провадженню оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція частини 2 статті 368 КК України, яку інкриміновано підозрюваному, передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до шести місяців з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно