Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Воловеччині невідомі вночі застрелили собаку

На Воловеччині невідомі вночі застрелили собаку
Звечора у с.Лази Воловецького району стався кричущий випадок - пострілом з мисливської рушниці було поранено собаку на прив'язі у дворі 92-х літнього ветерана війни. Те, що сталося, не необережна...

Звечора у с.Лази Воловецького району стався кричущий випадок - пострілом з мисливської рушниці було поранено собаку на прив'язі у дворі 92-х літнього ветерана війни.

ВІДЕО ДНЯ

Те, що сталося, не необережна випадковість, оскільки у стрільця був напарник, який ліхтариком висвічував йому ціль. Що це було? Кому завадила нещасна тварина? Родина ветерана до цього часу перебуває в шоці, стривожені й односельці, які говорять, що постріли серед села лунають не вперше.

Дати відповіді на всі ці запитання, мала б міліція, оскільки за викликом постраждалих, на місце події прибув наряд, через кілька днів їх відвідав слідчий. Правда, дивує те, що його не зацікавила відстріляна гільза, знайдена свідками на місці злочину, як можливий доказ. Сподіваємося, своє cтавлення до події висловить також районна прокуратура та районна, і сільська влада. У будь якому разі винуватці мають бути без зволікань покарані.

Реклама

Рада ветеранів Воловецького району запропонували представникам правоохоронних органів, влади району та с. Лази систематично інформувати громадськість району про хід і результати розслідування (звичайно, в межах дозволеного законом), заспокоїти людей, запевнити їх в безпеці.

Воловецька районна рада ветеранів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно