Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Активісти Дорожнього контролю Закарпаття, Автомайдану та Народної самооборони затримали ущент п’яного водія (ВІДЕО)

Активісти Дорожнього контролю Закарпаття, Автомайдану та Народної самооборони затримали ущент п’яного водія (ВІДЕО)

Активісти Дорожнього контролю Закарпаття, Автомайдану та Народної самооборони затримали ущент п’яного водія (ВІДЕО)
Дорожній контроль Закарпаття спільно з представниками Автомайдану та берегівської Народної самооборони затримали і передали міліціонерам водія, який вночі, коли активісти здійснювали рейд дорогами...

Дорожній контроль Закарпаття спільно з представниками Автомайдану та берегівської Народної самооборони затримали і передали міліціонерам водія, який вночі, коли активісти здійснювали рейд дорогами області, "підрізав" авто і притискав його до узбіччя. На момент затримання виявилось, що кермувальник "Москвича" був ущент п'яним.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, близько 2-ої години ночі, активісти ДК Закарпаття, берегівської Народної самооборони та Автомайдану під час патрулювання на дорогах області затримали п'яного водія із подальшою передачею його міліції.

Як розповіли в ГО Дорожній контроль Закарпаття, активісти вночі здійснювали звичний рейд дорогами області з метою виявлення та фіксації безвідповідальними водіями порушень правил дорожнього руху. На виїзді з Мукачева у напрямку Берегова мікроавтобус, в якому пребували активісти, зіштовхнувся з дивною провокуючою поведінкою з боку невідомого кермувальника синього "Москвича".

Реклама

Так, водій автівки робив дивні речі: намагався притискати мікроавтобус до узбіччя, різно гальмував перед транспортним засобом, підрізав авто. Нахабність водія в "Москвичі" була приголомшливою - активісти ДК Закарпаття навіть не встигли, розгубившись, вчасно увімкнути відеокамеру, аби зафільмувати усе, що відбувалось.

Зате увімкнули відеозйомку, коли синій "Москвич" з якоїсь причини різко загальмував перед авто з активістами, які одразу ж вийшли з машини, щоб з'ясувати, що відбувається. І виявили за кермом авто вщент п'яного водія, поруч з яким на пасажирському сидінні сидів не менш нетверезий пасажир.

Реклама

Під час спілкування з водієм виявилось, що у того при собі немає жодних документів, які вповноважують його на кермування транспортним засобом. На запитання, навіщо він здійснював маневри, які з великою вірогідністю могли спричинити ДТП, той відповів, що він "вчився кермувати". Більше того: коли активісти пояснили водію, що надалі йому доведеться пояснювати свою поведінку та її мотиви правоохоронцям, той почав пропонувати їм гроші, певно, хабарем намагаючись відкупитись від покарання.

Одразу ж на місці активісти викликали ДАІ. Міліціонери, встановивши особу водія - той при собі мав лише паспорт - відвезли його на освідчення на алкоголь. Авто ж наразі поміщено на штрафмайданчик, розповіли в Дорожньому контролі Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно