Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка Ольга Павляк виборола право представляти Україну на чемпіонатах Європи та світу із шашок

Закарпатка Ольга Павляк виборола право представляти Україну на чемпіонатах Європи та світу із шашок

Закарпатка Ольга Павляк виборола право представляти Україну на чемпіонатах Європи та світу із шашок
Чемпіонат України з шашок-64 серед юнаків та дівчат (вікові групи до 13 і до 19 років) проведено в місті Мелітополі Запорізької області. Двоє вихованців шахово-шашкового клубу «Вікторія»...

Чемпіонат України з шашок-64 серед юнаків та дівчат (вікові групи до 13 і до 19 років) проведено в місті Мелітополі Запорізької області.

ВІДЕО ДНЯ

Двоє вихованців шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського районного Будинку дитячої творчості взяли в ньому участь. В групі юнаків до 13 років виступив Сергій Скоблей. Найкращий результат він показав у швидких шашках. Сергій зумів пробитися в десятку кращих, зайнявши в підсумковій таблиці 9 місце.

В групі дівчат до 19 років виступила Ольга Павляк. Взявши участь у трьох програмах змагань, представниця Закарпатської області виборола три нагороди. В швидкій грі в неї третє місце. Срібну медаль Ольга виборола в класичній програмі. Найкращі шанси стати першою в нашої спортсменки були в блискавичній програмі. Ольга виграла в чемпіонки України в класичній програмі Анастасії Лашкової. У останній зустрічі з спортсменкою з Харкова, щоб дістати виграшну позицію, скласти план реалізації переваги, Ольга витратила значну частину відведеного часу. І це зіграло рокову роль. Досвідчена суперниця миттєво зафіксувала падіння прапорця. А це означає, що нашій спортсменці зараховують поразку. Ольга Павляк – третя.

Реклама

В боротьбі рівних по класу спортсменів включаються додаткові чинники. Такий багатогранний спорт, тому такий цікавий і захоплюючий для мільйонів прихильників. Ольга Павляк виборола право представляти Україну на чемпіонатах Європи та світу. Про фінансові проблеми, з якими пов’язана участь талановитої спортсменки в даних змаганнях, не хочеться навіть загадувати. Минулорічний чемпіонат світу із-за цієї проблеми Ольга пропустила.

Потрібно відзначити, що політична складова, хоч і відчувалась в розмовах між представниками різних областей, не позначилась на атмосфері змагань. Турнір пройшов на хорошому організаційному рівні і без конфліктів. Для юних спортсменів відбулося справжнє свято спорту.

Реклама

Анатолій Вайдад

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно