Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Майже півтори тисячі закарпатців добровільно прийшли у військкомати і просяться захищати Україну (ВІДЕО)

Майже півтори тисячі закарпатців добровільно прийшли у військкомати і просяться захищати Україну (ВІДЕО)

Майже півтори тисячі закарпатців добровільно прийшли у військкомати і просяться захищати Україну (ВІДЕО)
Хоч Закарпаття поки не мобілізується, у військоматах готуються в разі оглошення загальної мобілізації захищати Батьківщину. Наші краяни активно записуються у добровольці. Майже півтори тисячі...

Хоч Закарпаття поки не мобілізується, у військоматах готуються в разі оглошення загальної мобілізації захищати Батьківщину. Наші краяни активно записуються у добровольці. Майже півтори тисячі чоловіків уже звернулись у військомати.

ВІДЕО ДНЯ

Першого березня відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому ухвалили рішення привести Збройні сили України в повну бойову готовність. Також на цьому засіданні оголосили про часткову мобілізацію. Проте, як пояснили нам у Військовому комісаріаті Закарпатської області, нашу область ця часткова мобілізація не зачепила.

Та, незважаючи на те, що Закарпаття не потрапило до числа регіонів, де оголошено часткову мобілізацію, добровольців, готових вступити в лави Збройних сил України, побільшало. Як зазначає головний військовий комісар, це чи не вперше, коли не лише молоді хлопці, але й чоловіки старшого віку добровільно приходять до військових комісаріатів області з готовністю йти куди накажуть.

Реклама

Та не лише добровольці проявляють свій патріотизм. Військові України в особі солдатів та офіцерів готові захищати український народ та державу. Такого бойового духу, як зазначають самі військові, ще не було. За всі роки незалежності України лише сьогоднішні події, пов’язані з окупацією російських військ Криму, поставили так високо в суспільстві українську армію. Вона ж своїми мужніми діями обіцяє не підвести.

М-студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно