Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правоохоронці знайшли 15-річного мукачівця, який втіх із школи-інтернату "щоб одружитись"

Правоохоронці знайшли 15-річного мукачівця, який втіх із школи-інтернату "щоб одружитись"

Правоохоронці знайшли 15-річного мукачівця, який втіх із школи-інтернату "щоб одружитись"
До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення від директора школи-інтернат про зникнення неповнолітнього вихованця закладу. За...

До чергової частини Мукачівського міського відділу міліції на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення від директора школи-інтернат про зникнення неповнолітнього вихованця закладу.

ВІДЕО ДНЯ

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної міліції у справах дітей міського відділу міліції. У бесіді з правоохоронцями працівники закладу повідомили, що такий випадок трапився з неповнолітнім вперше. Також вихователі розповіли, що хлопець має родичів у м.Ужгороді. Саме тому - це один із варіантів його перебування. Спроби працівників закладу відшукати 15-літнього хлопця на території закладу і села, де він розташований, виявилися марними.

На пошуки зниклого були зорієнтовані всі наряди міліції, перевірялись можливі версії, куди б могла піти дитина, були опитані мешканці села, друзі із навчального закладу. Й невдовзі пошуки дали результати.

Реклама

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу знайшли хлопця у мікрорайоні м.Ужгорода. Там проживали його родичі і дівчина, на якій він хотів одружитися. Саме так неповнолітній мотивував свій вчинок. Однак юному «жениху» завадили правоохоронці, повернувши його до школи-інтренату.

Мукачівські правоохоронці звертаються до батьків та осіб, які опікуються неповнолітніми з проханням постійно контролювати дозвілля дітей, а в разі їх зникнення, негайно звертатися до міліції, яка зробить усе можливе, для того щоб якнайшвидше повернути їх додому.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно