Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Бліц" презентував відеокліп на танець "Лінії життя"

"Бліц" презентував відеокліп на танець "Лінії життя"
Сьогодні, 7 березня, о 21.00 в ефірі Закарпатської облдержтелерадіокомпанії (канал «Тиса 1») у прогамі «Тиждень за годину» відбудеться офіційна презентація відео-кліпу на танець «Лінії життя»...

Сьогодні, 7 березня, о 21.00 в ефірі Закарпатської облдержтелерадіокомпанії (канал «Тиса 1») у прогамі «Тиждень за годину» відбудеться офіційна презентація відео-кліпу на танець «Лінії життя» Народного художнього колективу «Студії сучасного танцю «Бліц». Журналісти мали змогу побачити його першими вчора під час засідання Ужгородського прес-клубу.

ВІДЕО ДНЯ

Хореограф танцю «Лінії життя» – Крістіна Шишкарьова. Сам танець і кліп – на музику гурту «Zемфира».

Олена Камінська, керівник Народного художнього колективу «Студії сучасного танцю «Бліц», презентуючи кліп, зауважила, що цим колектив пропонує землякам трохи відпочити психологічно, адже усі досі перебувають у шоці від подій навколо. За словами О. Камінської, на черзі й інші кліпи від «Бліцу».

Реклама

«Усе почалося з пропозиції колишнього танцюриста підготувати відеороботи для презентації нашої творчості за кордоном і в Україні. Він сам надав і фінансову допомогу, щоб усе це відбулося. Нам сподобалася ідея, адже шороку студія випускає по 10-12 нових номерів і кліпи допоможуть зафіксувати нашу роботу, зберегти танці, які деколи незаслужено відходять «в історію», - каже Олена Камінська. – Хочу подякувати нашому режисеру Славі Єгорову, який погодився допомогти зафіксувати наші хореографічні постановки».

В'ячеслав Єгоров, режисер розповів, що відзнято вже матеріали для 2 кліпів. «Дійсно, у нашій країні наразі настільки емоційний фон, що неможливо залишатися поза подіями, що відбуваються. Це не дає зосередитися на чомусь іншому. Але надіюся, що ми все ж доробимо ще щонайменше 2 кліпи», - каже він. За словами режисера, ідея знімати на вокзалі виникла у нього при перебуванні у ванній кімнаті.

Реклама

«Якби ми побачили тільки танець, можливо, було б не настільки цікаво, як у поєднанні з режисерською задумкою та зйомками на вокзалі», - додала Олена Камінська.

Як зазначила Анжеліка Клайзнер, педагог-хореограф Народного художнього колективу «Студії сучасного танцю «Бліц» знімати було досить важко і режисеру, і танцюристам, яким доводилося повторювати кілька разів різні моменти танцю. Умови на вокзалі - досить непрості, та ще й доводилося працювати при низькій температурі. Але танцюристів підтримувала увага подорожувальників, які, очікуючи свої поїзди, знімали танець на мобільні телефони, інколи навіть намагалися потрапити до кадру.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно