Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові люди не знають користуватись сміттєвими урнами, через це баки перевернули до гори дном (ФОТОФАКТ)

У Берегові люди не знають користуватись сміттєвими урнами, через це баки перевернули до гори дном (ФОТОФАКТ)

У Берегові люди не знають користуватись сміттєвими урнами, через це баки перевернули до гори дном (ФОТОФАКТ)
«Хороший задум обладнати набережну Верке в напрямку від термального басейну до центру міста Берегово ліхтарями та урнами – наразі виявився провальним, – вважає Олег Супруненко, голова еко-організації...

«Хороший задум обладнати набережну Верке в напрямку від термального басейну до центру міста Берегово ліхтарями та урнами – наразі виявився провальним, – вважає Олег Супруненко, голова еко-організації "Чистий Берег". – Смітники встановили небайдужі люди із місцевого ОСББ, однак вони навіть уявити не могли чим все це завершиться».

ВІДЕО ДНЯ

Адже чимало людей так і не зрозуміли, для чого існують звичайні сміттєві урни. Замість дрібного сміття (недопалки, обгортки від морозива чи цукерок) в них чомусь постійно викидали великі пакунки з побутовими відходами.

Відповідно урни наповнювалися миттєво і сміття дуже швидко розповсюджувалося по всій території набережної, якою до центру прямують щодня сотні туристів. І перші враження від старовинного Берегова в них залишалося далеко не найкращими.

Реклама

Тим паче, що нині в місті величезний борг перед організаціями, що займаються прибиранням – загалом понад 300.000 гривень. Бюджетні гроші досі затримує казначейство.

У Берегові люди не знають користуватись сміттєвими урнами, через це баки перевернули до гори дном (ФОТОФАКТ) – 01
Реклама

Отже, мешканці мікрорайону вирішили провести «суботник», прибрати сміття на набережній власноруч, а урни — перевернути і зафіксувати у такому положенні. Загалом було зібрано 7 великих мішків з різноманітним непотребом, пляшками. Знайшли навіть використані шприці і так звані «бульбулятори». Ці артефакти очевидно залишила після себе молодь, яка таким чином відпочиває у недобудованій будівлі.

Наразі практично всі урни нині перевернуті, окрім кількох – на початку та в кінці алеї. Це своєрідний експеримент на який змушений були піти мешканці. Якщо пакети із побутовим сміттям все-одно і надалі викидатимуть на набережну – планують вдаватися до інших заходів «еко-безпеки».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно