Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Головний міліціонер Закарпаття у виправдання за втечу Нагірного: "Ми два місяці його сокотили у психлікарні"

Головний міліціонер Закарпаття у виправдання за втечу Нагірного: "Ми два місяці його сокотили у психлікарні"

Головний міліціонер Закарпаття у виправдання за втечу Нагірного: "Ми два місяці його сокотили у психлікарні"
Новопризначений начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Турдай не вважає себе винним у ситуації зі втечею винуватця резонансного ДТП Павла Нагірного. Про це головний міліціонер...

Новопризначений начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Турдай не вважає себе винним у ситуації зі втечею винуватця резонансного ДТП Павла Нагірного.

ВІДЕО ДНЯ

Про це головний міліціонер Закарпаття заявив сьогодні, 5 березня, під час зустрічі з громадськістю та представниками політичних партій.

За словами Турдая, міліціонери зробили все для його затримання. Начальник закарпатської міліції вважає винним у цій ситуації суд, який обрав для нього запобіжним заходом утримання у психлікарні.

Реклама

Також Василь Турдай підкреслив, що заключення про психічну хворобу Нагірного робила львівська судмедекспертиза. На запитання, чому міліція дала Нагірному втекти, головний міліціонер Закарпаття сказав, що правоохоронці не впливають на рішення суду щодо затримання зловмисника.

Крім того, Турдай зазначив, що наразі справа знаходиться на стадії розслідування, Павла Нагірного розшукує Інтерпол і додав, що «зробить все, аби довести розслідування до кінця» і не знімає з себе відповідальності за неї.

Реклама

З приводу звинувачень, що правоохоронці не завадили втечі Павла Нагірного, Василь Турлай сказав: «Було кілька службових розслідувань. Працювала і Генпрокуратура, і МВС. Моєї вини як начальника відділу не було».

Також головний закарпатський міліціонер сказав: «Коли сталася ДТП, на місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Я також був на місці. Нагірного відвезли у лікарню. Ми два місяці його сокотили у психлікарні».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно