Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Суд покарав чотирьох юнаків, які викрали скриньку для пожертв бідним та хворим в одному із храмів Ужгорода

Суд покарав чотирьох юнаків, які викрали скриньку для пожертв бідним та хворим в одному із храмів Ужгорода

Суд покарав чотирьох юнаків, які викрали скриньку для пожертв бідним та хворим в одному із храмів Ужгорода
Як уже повідомлялося раніше, 21 вересня четверо юнаків, діючи за змовою, викрали скриньку для пожертв бідним та хворим з Хрестовоздвиженського греко-католицького кафедрального собору в Ужгороді. У...

Як уже повідомлялося раніше, 21 вересня четверо юнаків, діючи за змовою, викрали скриньку для пожертв бідним та хворим з Хрестовоздвиженського греко-католицького кафедрального собору в Ужгороді. У скриньці містилося понад тисячу гривень. Крадіїв було затримано за гарячими слідами та відкрито відносно них кримінальне провадження за ч.2,3 ст. 185 Кримінального кодексу України, а саме - крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у приміщення.

ВІДЕО ДНЯ

Днями відбулося судове засідання Ужгородського міськрайонного суду, у ході якого прокуратурою міста Ужгорода було доведено вину юнаків. Зокрема, спланував крадіжку найстарший з групи зловмисників – 23-річний А., який, до того ж, запропонував двом неповнолітнім скоїти цей злочин.

Під час судового засідання четверо обвинувачених - 23-річний А., 18-річний Г., а також неповнолітні 17-ти річний П. та 16-ти річний Л., повністю визнали свою вину та розкаялися у скоєному, що стало пом’якшуючою обставиною їх покарання.

Реклама

Таким чином, вироком Ужгородського міськрайонного суду 23-річного А. визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2, ч.3 ст.185 – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, вчинена за попередньою змовою групою осіб. Крім того, обвинуваченому доведеться понести покарання за втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність (ч. 1 ст.304 Кримінального Кодексу України). При винесенні вироку підсудному враховано частину невідбутого ним покарання за попередню судимість. У зв’язку з цим, йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років. Іншого повнолітнього – 18-річного Г. за скоєння крадіжки та через невідбуте покарання попередньої судимості засуджено до чотирьох років позбавлення волі. Двох неповнолітніх - 17-ти річного П. та 16-ти річного Л. засуджено до двох років іспитового строку, за умови, якщо вони протягом цього періоду не вчинять повторного злочину.

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно