Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпаття має стати єдиною монолітною силою в протистоянні з ворогом – новопризначений губернатор області

Закарпаття має стати єдиною монолітною силою в протистоянні з ворогом – новопризначений губернатор області

Закарпаття має стати єдиною монолітною силою в протистоянні з ворогом – новопризначений губернатор області
"Вперше за часів історії України наша держава зазнає іноземної агресії. Фактично ми з Вами знаходимося на грані відкритої і широкомасштабної війни з Російською Федерацією. Нас пробують залякати,...

"Вперше за часів історії України наша держава зазнає іноземної агресії. Фактично ми з Вами знаходимося на грані відкритої і широкомасштабної війни з Російською Федерацією. Нас пробують залякати, роз’єднати і змусити добровільно здати Незалежність", – пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук новопризначений губернатор Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

"У цей важкий для країни час ми мусимо мобілізувати наші зусилля і бути готовими захистити свою Батьківщину. Ми маємо діяти скоординовано, виконувати погоджені керівництвом держави рішення. Утриматись від неконтрольованих дій. Зберігати здоровий глузд та спокій.

Закарпаття, як центр Європейської України, має стати єдиною монолітною силою в протистоянні з ворогом, який вже стоїть біля наших воріт.

Реклама

Вірю, що заради пам’яті Небесної сотні, які віддали свої життя за Волю України, ми з Вами зможемо дати гідну відсіч і не дозволити російському агресорові зруйнувати наші здобутки!

Тому, я закликаю усіх закарпатців: будьте сильними, мудрими, єдиними. Не мовчіть! Під синьо-жовтими знаменами виходьте на площі міст та селищ, аби показати усій міжнародній спільноті: Що нам не потрібна війна! Нам не потрібен "захист" чужих армій! Ми – мирний народ, і ми – мирна країна! Доля і Воля України в наших руках! Слава Україні!", – наголошує Валерій Лунченко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно