Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Федір Ващук не складав із себе повноважень ректора УжНУ, а лише пішов у відпустку (ФОТОФАКТ)

Федір Ващук не складав із себе повноважень ректора УжНУ, а лише пішов у відпустку (ФОТОФАКТ)

Федір Ващук не складав із себе повноважень ректора УжНУ, а лише пішов у відпустку (ФОТОФАКТ)
Замість заяви ректор УжНУ оформив наказ на відпустку до 31 травня. І саме наказ про відпустку на 34 календарних дні став підставою для призначення Федора Шандора т.в.о. ректора УжНУ на період...

Замість заяви ректор УжНУ оформив наказ на відпустку до 31 травня. І саме наказ про відпустку на 34 календарних дні став підставою для призначення Федора Шандора т.в.о. ректора УжНУ на період відстуності Федора Ващука. Жодної заяви про усунення з посади останній, як обіцяв, не писав.

ВІДЕО ДНЯ

Про таке стало відомо сьогодні наприкінці зборів активного студентства та частини викладацького складу з т.в.о. ректора УжНУ Федором Шандором.

Викладачі та студенти вимагали від тимчасово виконуючого обов'язки офіційно оформленої заяви Ф. Ващука, про яку той говорив як про підставу для призначення Ф. Шандора на посаду та клопотання до Міносвіти для призначення позачергових виборів до вишу.

Реклама

Під час зустрічі Ф. Шандор на вимогливі запитання викладачів та студентів заявив: заяви немає, в усякому разі, він не бачив. А трохи згодом на вимогу викладачів приніс для ознайомлення ініціативної групи документ, якими регламентується сьогоднішнє рішення Вченої ради та призначення Ф. Шандора на посаду т.в.о. ректора вишу.

Федір Ващук не складав із себе повноважень ректора УжНУ, а лише пішов у відпустку (ФОТОФАКТ) – 01
Реклама

І цей документ - аж ніяк не заява на самоусунення чи то відсторонення Ф. Ващука з поста ректора, а наказ про надання йому щорічної відпустки "тривалістю 34 календарні дні з 26 лютого по 1 квітня 2014 р. за період роботи з 24.11.2012 по 23.11.2013 р. та тривалістю 56 календарних днів з 2 квітня по 31 травня 2014 р. за період роботи з 24.11.2013 р. по 23.11.2014 р."

На зазначений період обов’язки ректора покладаються на проректора з науково-педагогічної роботи Федора Шандора.

І, схоже, що такий крок Ф. Ващука став неочікуваним і для членів Вченої ради, бо ж жодного проекту рішення, жодного акту, що пропонувався на розгляд, члени Ради на засіданні не мали.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно