Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гетьман краю Височина пропонує надати Закарпаттю допомогу

Гетьман краю Височина пропонує надати Закарпаттю допомогу
Керівництво Височини висловило підтримку українському народу в його прагненні розбудувати демократичну країну та пропонує надати підтримку Закарпатській області, - про це заявив гетьман краю...

Керівництво Височини висловило підтримку українському народу в його прагненні розбудувати демократичну країну та пропонує надати підтримку Закарпатській області, - про це заявив гетьман краю Височина Їржі Бєгоунек. «Особисто я вважаю, що збройні репресії стосовно демонстрантів є наслідком відсутності діалогу між владою та громадянською опозицією, що і стало для України великим нещастям», - наголосив він. Та додав, що, незважаючи ні на що, край Височина декларує продовження свого партнерства із Закарпатською областю України в незмінному обсязі.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми хочемо продовжити успішну і активну співпрацю і її поглиблення. Спільні проекти найбільш допомагають дітям у бідних районах, соціально незахищеним, інвалідам. Керівництво краю Височина вірить у розумне розв'язання цієї критичної ситуації і готове надати Закарпатській області України як своєму найближчому партнеру у зовнішніх зв'язках допомогу понад узгоджені до цього часу міри.

Бажаємо всім жителям України якнайшвидшого розв'язання цієї критичної ситуації і віримо, що в короткій перспективі буде повернення до нормального життя», - підкреслив гетьман.

Реклама

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно