Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заступник начальника Іршавської міліції провів виїзний прийом громадян

Заступник начальника Іршавської міліції провів виїзний прийом громадян

Заступник начальника Іршавської міліції провів виїзний прийом громадян
Поставити свої питання безпосередньо заступникові начальника Іршавського районного відділу міліції підполковнику Мирону Лещишину мали можливість мешканці села Бронька. Зустріч відбулася у приміщенні...

Поставити свої питання безпосередньо заступникові начальника Іршавського районного відділу міліції підполковнику Мирону Лещишину мали можливість мешканці села Бронька. Зустріч відбулася у приміщенні сільської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Відвідувачі не примусили себе довго чекати. Серед перших була вчитель Броньківської ЗОШ 1-3 ступенів, яка запросила правоохоронців провести профілактичну бесіду з старшокласниками. Мирон Лещишин пообіцяв особисто завітати на урок і не тільки провести бесіду, а й розповісти учням про роботу міліціонерів.

Наступною на прийом прийшла бабуся, яка після смерті дочки опікується трьома неповнолітніми внуками. Сім′я бабусі тривалий час знаходилась на обліку як малозабезпечена і неблагополучна. Бабуся гроші, які їй виділяла держава на дітей, раніше використовувала на свій особистий розсуд, при цьому забувши про своїх внуків. Однак після втручання правоохоронців, працівників районної служби у справах дітей, телебачення, бабуся почала приділяти значну увагу дітям, і навіть організовувала їм під час канікул поїздку на море. На даний час бабуся зібрала трохи заощаджень і хоче побудувати своїм внукам будинок, для цього сільська рада їй виділила земельну ділянку під будівництво. Щоб все було по закону, бабуся попросила підполковника Лещишина проконтролювати виділення їй земельної ділянки.

Реклама

Далі завітав мешканець с.Суха, у якого закінчується дозвіл на зброю. Підполковник розповів чоловікові про документи, які необхідно йому зібрати для продовження дозволу і у подальшому прийти на прийом до інспектора дозвільної системи Іршавського райвідділу, який вже оформить у законному порядку перереєстрацію зброї.

Приватний підприємець з села Бронька, мати двох неповнолітніх дітей, поскаржилась, що вулицями у їх селі гуляють безпритульні собаки, не дають проходу громадянам, а особливо дітям. Мирон Лещишин відразу запропонував сільському голові організувати спільний рейд із дільничними інспекторами по селу з метою роз′яснення селянам правил утримання своїх домашніх улюбленців. Сільський голова Юрій Кузан повідомив, що у селі в даному напрямку вже проводиться робота, і багатьох мешканців села попереджено.

Реклама

Наостанок сільський голова Юрій Кузан разом з Мирон Лещишином підвели підсумки прийому громадян, запланували провести ряд спільних заходів щодо покращення правопорядку на селі. При цьому сільський голова відмітив роботу ст.дільничного інспектора Івана Коваля та дільничного інспектора Михайла Федоричка.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно