Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатка написала листа Міністру внутрішніх справ України

Закарпатка написала листа Міністру внутрішніх справ України

Закарпатка написала листа Міністру внутрішніх справ України
До Міністерства внутрішніх справ України на ім’я керівника відомства Віталія Захарченка надійшов лист від мешканки с. Загаття Закарпатської області, яка висловлює щиру подяку за відношення...

До Міністерства внутрішніх справ України на ім’я керівника відомства Віталія Захарченка надійшов лист від мешканки с. Загаття Закарпатської області, яка висловлює щиру подяку за відношення правоохоронців Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області до простих людей, за те, що захищають і вдень, і вночі. Текст листа наводимо нижче:

ВІДЕО ДНЯ

«Міністру внутрішніх справ України

Захарченко В.Ю.

Реклама

Шановний Віталію Юрійовичу!

Звертається до Вас пенсіонерка, щоб віддячити Вашим підлеглим, а спонукав мене до цього ось такий випадок.

Реклама

Вже минув рік, як у мене працівники Іршавського газового господарства зняли на ремонт газовий лічильник, а згодом мені відключили і газ. Мені довелося оббивати пороги різних чиновників, щоб мені повернули мій лічильник та підключили газ, але їхні двері я не завжди могла відкрити.

Останній раз по цьому питанню я намагалась потрапити на прийом до голови Іршавської РДА Ковбаски В.В., як тільки я зайшла до приймальні – секретар сказала, що сьогодні неприйомний день Ви не потрапите до керівника. Я благала, просила секретаря, запитати чи можна все ж таки зайти, бо зараз холодно, а у мене відключили газ. Секретар наполягала на своєму та плечима перегородила вхід до кабінету чиновника, а потім зателефонувала двом чоловікам, щоб мене взагалі викинули з приміщення. Один із них взяв мене за руку і почав виштовхувати з приймальні керівника району. Я не вийшла, тоді вони викликали міліцію. Міліціонер, який зайшов до приймальні, з’ясувавши мету мого візиту до керівника, сказав мені: «Що це моє право», підійшов до дверей пана Ковбаски В.В. і відкрив їх мені та сказав: «Заходьте на прийом по своєму питанню». Я зайшла до кабінету, поспілкувалась з керівником району, цей молодий міліціонер, очікував мого повернення із кабінету і провів до виходу на вулицю.

Я відразу хотіла з ним піти до його керівника, але він сів до міліцейської машини і поїхав. Мені довелось самій йти до начальника Іршавського РВ УМВС підполковника міліції Куриця М.М., щоб хоча б дізнатись прізвище цього міліціонера.

Реклама

Начальник райвідділу мене відразу прийняв, хоча у нього був неприйомний день і він не знав по якому питанню я йду на прийом. Вислухав, надав пораду з даного приводу, запропонував написати мені заяву стосовно працівників газового господарства і допоміг розшукати мого спасителя.

А тому прошу Вас від мого імені щиро подякувати начальнику Іршавського РВ УМВС підполковнику Куриця Миколі Миколайовичу, інспектору слідчого відділення молодшому лейтенанту міліції Леньо Василю Михайловичуі всім відповідальним працівникам Іршавської міліції за відношення їх до простих людей, які нас захищають і вдень, і вночі.

З повагою до Вас Асланова М.В.»

УЗГ МВС України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно