Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мешканці Виноградова вчергове зібралися на "Мітинг гідності"

Мешканці Виноградова вчергове зібралися на "Мітинг гідності"

Мешканці Виноградова вчергове зібралися на "Мітинг гідності"
У неділю, 16 лютого,вже вкотре зібралися мешканці Виноградова на "Мітинг гідності". Сюди,на головну площу маленького міста приходять здебільшого ті,кому справді болить душа за наше з вами спільне...

У неділю, 16 лютого,вже вкотре зібралися мешканці Виноградова на "Мітинг гідності".

ВІДЕО ДНЯ

Сюди,на головну площу маленького міста приходять здебільшого ті,кому справді болить душа за наше з вами спільне майбутнє. Приходять, щоб висловити свої думки та почуття,послухати інших та пошукати можливі варіанти виходу з кризи.

На мітингу було прийнято звернення учасників мітингу до мешканців Виноградівщини.

Реклама

Звернення учасників мітинга до жителів Виноградівщини.

Ми учасники мітингу глибоко занепокоєні суспільним напруженням в країні та перебігом подій, які відбуваються в столиці. Нас бентежить уперте небажання влади прислухатися до вимог мітингувальників, які вже третій місяць знаходяться на Майдані. Ціленаправлене затягування переговорного процесу та відверте намагання узаконити ще більший рівень несправедливості у взаємостосунках між владою і народом спонукає нас звернутися до жителів Виноградівщини про відповідальність кожного, за майбутнє нашої країни. За майбутнє тих, хто по праву мав би бути господарем на нашій землі. Хто шанував би наші звичаї та по справжньому переживав би за те, щоб ми були європейцями не тільки на вигляд, але і в стосунках між собою притримувались європейських норм. З огляду на це ми закликаємо кожного жителя Виноградівщини долучитися до роботи в боротьбі із несправедливістю. Наголошуємо, що основний напрям цієї боротьби є направлений на єднання всіх хто спроможний переживати і не боїться брати на себе відповідальність. Історія свідчить, що існують тільки три види діяльності в боротьбі з несправедливістю, тому кожний, в силу своїх потенційних можливостей, нехай їх поєднує, або обирає одну з них.

Реклама

1. Безпосередня протидія тим хто зневажає правду. Ця діяльність для тих, хто готовий стати на вістря протистояння правди зі злом. Хто має достатній рівень мужності та рішучості, щоб намагатися вистояти в цій боротьбі.

2. Матеріальна і моральна підтримка тим, хто відстоює правду.

Надзвичайно відповідальний напрям діяльності, адже від нього залежить фізична та моральна стійкість тих, хто знаходиться на передовій.

Реклама

3. Духовна підтримка борців за справедливість. Із Християнської точки зору це є головний вид діяльності у боротьбі зі злом та несправедливістю. В основному це молитва і піст. Це діяльність для мислячих християн, для яких вислів «віра без діл мертва» не пустий звук.

16.02.2014 року

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно