Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У "Говерли" зараз практично нова команда – Максим Шацьких

У "Говерли" зараз практично нова команда – Максим Шацьких
Нападник "Говерли" розповів про те, чим займалася його нова команда на останніх зборах у Туреччині, а також поділився планами на майбутнє. "Увагу приділили всім компонентам – покращували як...

Нападник "Говерли" розповів про те, чим займалася його нова команда на останніх зборах у Туреччині, а також поділився планами на майбутнє.

ВІДЕО ДНЯ

"Увагу приділили всім компонентам – покращували як фізичні кондиції, так і проводили швидкісно-силову підготовку. За цей час нам вдалося зіграти чотири товариські матчі, так що, в цілому, добре і добротно провели час. Думаю, головний тренер залишився задоволений тим, як ми попрацювали . У "Говерли" зараз практично нова команда. Тому більше уваги приділяється перегляду потенційних новачків і взаємодії футболістів", - сказав Максим Шацьких.

"Команда досить молода, нам потрібен час, щоб зігратися, краще зрозуміти один одного, тренера і його задумки. Можу сказати, що в Туреччині відмінні умови для підготовки, тому час пролітає непомітно. Практично у всіх моїх попередніх командах перший збір ішов на роботу без м'яча, у Грозного в цьому плані все трохи інакше. На стартовому етапі ми навіть встигли провести кілька контрольних зустрічей, а останній тиждень і зовсім грали кожен день. Особисто для мене такий підхід більш цікавий".

Реклама

"Потенціал команди цілком дозволяє навесні серйозно здивувати. На цей часовий відрізок завдання зрозуміле, а вже в наступному сезоні, дай Бог, підвищимо планку. Єврокубки? А чому б і ні! Думаю , це цілком реально. З таким тренером, як Грозний, у нас є великі шанси", – додав форвард "Говерли".

Спорт-Експрес в Україні

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно