Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Фестиваль "Ужгородська палачінта": колоритно, весело, смачно

Фестиваль "Ужгородська палачінта": колоритно, весело, смачно
У суботу, 15 лютого в Ужгороді розпочався вже традиційний зимовий фестиваль «Ужгородська палачінта». Вже з самого ранку у Боздоському парку було немало охочих гарно відпочити та поласувати...

У суботу, 15 лютого в Ужгороді розпочався вже традиційний зимовий фестиваль «Ужгородська палачінта».

ВІДЕО ДНЯ

Вже з самого ранку у Боздоському парку було немало охочих гарно відпочити та поласувати найрізноманітнішими закарпатськими стравами: шашликом, бограчем, гуркою, пряниками, бубликами і, звісно ж, млицями, які щорічно є головним смаколиком свята.

Протягом дня всі охочі гості свята брали участь конкурсі – лізли на стовпа, де висіли чоботи з призами. Кілька сміливців без особливих зусиль видерлися на гору і дістали цінні презенти. Окрім того, азартні ужгородці та гості міста кидали пластмасові кільця на пляшки, отримуючи за кожен вдалий кидок, алкогольний напій у подарунок. А ще всі охочі стрибали зі скалкою. Святковий настрій створювали ведучі заходу Микола Амброх та Володимир Білонка.

Реклама

Ужгородькі дітлахи також не залишилися байдужими до свята, вони з радістю наминали солодкі млинці та відчайдушно намагалися видертися на стовп за подарунками.

Фестиваль "Ужгородська палачінта": колоритно, весело, смачно – 01
Реклама

«Ужгородська палачінта-2014» триватиме і сьогодні, 16 лютого, тож попереду ще більше позитиву та святкового настрою.

Вікторія Лисюк

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно