Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Вогнеборці вчилися гасити пожежу на підприємстві та евакуйовувати велику кількість людей

Вогнеборці вчилися гасити пожежу на підприємстві та евакуйовувати велику кількість людей

Вогнеборці вчилися гасити пожежу на підприємстві та евакуйовувати велику кількість людей
14 лютого о 16:00 в місті Берегові знявся гул сирен спецавтомобілів: пожежників, швидкої, газовиків та електриків. Усі вони поспішали рятувати від вогню велике берегівське підприємство...

14 лютого о 16:00 в місті Берегові знявся гул сирен спецавтомобілів: пожежників, швидкої, газовиків та електриків. Усі вони поспішали рятувати від вогню велике берегівське підприємство «БерегКабель».

ВІДЕО ДНЯ

Саме такий сценарій був у сьогоднішнього пожежно-технічного навчання з гасіння умовної пожежі на ТОВ «Берег Кабель», де були задіяні дві пожежні машини і 17 чоловік особового складу. Рятувальники ДРПЧ-12 приїхали на місце події через дві хвилини після виклику. Електрики, швидка допомога, газовики також прибули на місце події за кілька хвилин.

Оперативність проведеної евакуації сотень працівників підприємства також вразила. Хвилина-друга – і всі були у безпеці на подвір’ї підприємства.

Реклама

За «сценарієм» епіцентром пожежі став виробничий цех. Гасичі швидко дібралися до другого поверху висувною драбиною, звідки врятували трьох людей, які не змогли самостійно евакуюватися. А одного на ношах виносили через двері й надали першу невідкладну допомогу. Далі бідолаху, як і годиться, забрала карета швидкої. Начальник ДРПЧ-12 Володимир Ціцей повідомив, що задоволений діями своїх підопічних. На навчаннях були присутні перший заступник міського голови Михайло Ляшко та заступник В’ячеслав Гладун, які також слідкували за діями надзвичайників. Керівництво міста схвально оцінило дії рятувальників за оперативне реагування і впевнені дії під час такої, хоч й інсценованої, надзвичайної ситуації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно