Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Упродовж 2013 року на Закарпатті зареєстровано 29 випадків умисних убивств, з них 27 розкрито - заступник обласного прокурора

Упродовж 2013 року на Закарпатті зареєстровано 29 випадків умисних убивств, з них 27 розкрито - заступник обласного прокурора

Упродовж 2013 року на Закарпатті зареєстровано 29 випадків умисних убивств, з них 27 розкрито - заступник обласного прокурора
Завдяки належній координаційній роботі прокуратури забезпечено швидке та ефективне розслідування умисних вбивств. «Упродовж 2013 року на Закарпатті зареєстровано 29 випадків умисних убивств, з них...

Завдяки належній координаційній роботі прокуратури забезпечено швидке та ефективне розслідування умисних вбивств.

ВІДЕО ДНЯ

«Упродовж 2013 року на Закарпатті зареєстровано 29 випадків умисних убивств, з них 27 розкрито» - повідомив перший заступник прокурора Закарпатської області Андрій Бакай.

«Згідно спільній вказівці, виданій керівництвом прокуратури та УМВС в Закарпатській області, - продовжив Андрій Васильович,- усі без винятку провадження за фактами умисних вбивств розслідують найдосвідченіші слідчі УМВС в області, а процесуальне керівництво здійснюють прокурори».

Реклама

Завдяки цьому, майже у всіх кримінальних провадженнях досудове розслідування вже завершено, особи злочинців встановлено, а обвинувальні акти скеровані до суду. Прокуратурою області у всіх кримінальних провадженнях за фактами умисних вбивств забезпечено особливий контроль.

Особливо ретельно в області здійснюється перевірка за фактами безвісти зниклих осіб. Так, в умовах дії нового Кримінально процесуального кодексу при реєстрації відповідної заяви про зникнення особи проводяться весь комплекс слідчих і оперативних заходів для встановлення місця перебування особи.

Реклама

«Зокрема, торік до правоохоронців надійшло 65 заяв про зникнення громадян, з них 56 осіб уже знайдені. З початку 2014 року була заява про зникнення двох неповнолітніх, яких також вже знайдено» – поінформував прокурор.

Ефективна координаційна діяльність прокуратури області забезпечує чітку та злагоджену роботу правоохоронних органів по розкриттю умисних вбивств та розшуку безвісти зниклих людей.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно