Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Майно Мужієвського золоторудника продали на аукціоні, а на виручені гроші частково виплатили заборгованість по зарплаті

Майно Мужієвського золоторудника продали на аукціоні, а на виручені гроші частково виплатили заборгованість по зарплаті

Майно Мужієвського золоторудника продали на аукціоні, а на виручені гроші частково виплатили заборгованість по зарплаті
У четвер, 13 лютого, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича в Берегові відбулася нарада стосовно стану справ на ТОВ «Зарпатполіметали». У засіданні взяли участь голова...

У четвер, 13 лютого, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича в Берегові відбулася нарада стосовно стану справ на ТОВ «Зарпатполіметали». У засіданні взяли участь голова Берегівської РДА Володимир Гулянич, заступник директора департаменту – начальник управління праці та зайнятості населення Федір Апшай, сільський голова Мужієва Василь Фицай.

ВІДЕО ДНЯ

Головне питання порядку денного – ліквідація заборгованості по зарплатні на Мужієвському золоторуднику, який припинив свою діяльність ще у 2006 році.

Так, станом на 1 січня підприємство боргувало своїм колишнім працівникам майже 5 мільйонів гривень. 20 січня відбувся аукціон, на якому було реалізовано майно підприємства. Отримані кошти спрямовано на сплату заборгованої платні 356 працівникам.

Реклама

Станом на 11 лютого було погашено заборгованість ще 277 працівникам. На сьогоднішній день ще 74 колишні робітники повинні отримати заборговану платню. А це – 1,6 мільйона гривень.

Тож, менш ніж за місяць вдалося виплатити борги із зарплатні на 3,3 мільйони гривень.

Реклама

- Виплату решти заборгованої зарплатні кожному працівнику персонально потрібно взяти на особливий контроль. Заборгованість повинна бути ліквідована у повному обсязі, - зазначив Михайло Попович.

За інформацією арбітражного керуючого підприємства Олексія Громчака, повністю заборгованість по зарплатні буде ліквідовано до березня.

Зрушити справу виплати заробітної платні вдалося завдяки співпраці Міністерства екології та природних ресурсів України та обласної адміністрації. Нагадаємо, що міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков відвідав Мужієвське родовище на Берегівщині навесні минулоріч.

Реклама

Довідково: З грудня 2006 року припинило виробничу діяльність товариство з обмеженою відповідальністю «Закарпатполіметали». Зупинка підприємства спричинила ряд екологічних проблем та постійне зростання заборгованост із виплати заробітної плати, яка становила 4986,7 тис. гривень.Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно