Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгородський район інвестують гроші із 23 країн світу

В Ужгородський район інвестують гроші із 23 країн світу
Інвестиційна діяльність в Ужгородському районі спрямована на забезпечення зростання інвестиційного капіталу, залучення інвестицій зовнішньоекономічної діяльності у пріоритетні сфери економіки. Без...

Інвестиційна діяльність в Ужгородському районі спрямована на забезпечення зростання інвестиційного капіталу, залучення інвестицій зовнішньоекономічної діяльності у пріоритетні сфери економіки. Без залучення інвестиційного капіталу неможливо досягти високих результатів соціально-економічного розвитку, здійснити розбудову виробничої інфраструктури, провести оновлення та модернізацію виробництва, створити необхідні умови для працевлаштування населення. Станом на 1 жовтня 2013 року в економіку району залучено прямих іноземних інвестицій на суму 147,9 млн. дол. США.

ВІДЕО ДНЯ

Не можна не відзначити суттєвий ріст обсягу залучених інвестицій протягом 9 місяців 2013 року. За цей період підприємства Ужгородського району залучили 37,9 млн. дол. США прямих іноземних інвестицій, що становить 62,8 відсотків до загальнообласного показника. У структурі прямих іноземних інвестицій 100% склали грошові внески.

Інвестиції в Ужгородський район надійшли з 23 країн світу. Завдяки залученому іноземному капіталу в районі працює біля 100 підприємств, майже половина з яких – промислові об’єкти. Найбільші обсяги інвестицій залучено у підприємства СЕЗ „Закарпаття” та території пріоритетного розвитку,повідомили в управлінні економіки райдержадміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно