Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Угорець додумався сховати цигарки у газовому балоні (ФОТО)

Угорець додумався сховати цигарки у газовому балоні (ФОТО)
Громадянин Угорщини, який повертався додому через пункт пропуску «Тиса», повторив участь свого земляка, який напередодні новорічних свят спробував незаконно перемістити через кордон сигарети у...

Громадянин Угорщини, який повертався додому через пункт пропуску «Тиса», повторив участь свого земляка, який напередодні новорічних свят спробував незаконно перемістити через кордон сигарети у газовому балоні.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік виїздив до Угорщини смугою спрощеного контролю «зелений коридор», а у багажному відсіку свого легкового «ОПЕЛЯ» перевозив газовий балон господарського призначення. Проте, прикордонники з митниками вирішили перевірити його вміст ретельніше. В результаті перевірки ємності, оглядовики дістали назовні 60 пачок сигарет ФЕСТ та 46 пачок сигарет MARLBORO.

Оскільки для незаконного переміщення сигарет конструктивні порожнини транспортного засобу не використовувались, автомобіль не вилучався. В свою чергу, сигарети і балон вилучені, сума оцінки тютюнових виробів наразі встановлюється.

Реклама

Крім того, прикордонниками відділу «Новоселиця», який дислокується в Перечинському районі, минулої ночі було затримано 38-річного громадянина Російської Федерації. Як пояснив правопорушник, у пошуках кращих умов життя він мав намір потрапити до країн Західної Європи. За фактом спроби незаконного перетину кордону складено адміністративно-процесуальні документи, правопорушник очікує рішення суду.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Реклама
Угорець додумався сховати цигарки у газовому балоні (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно