Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Росіянин вирішив потрапити в Європу без документів

Росіянин вирішив потрапити в Європу без документів
Чотирьох громадян Грузії не пропустили в Україну учора прикордонники Донецького загону. Грузини, які прилетіли рейсом «Кутаїсі–Донецьк», під час перевірки документів не змогли вказати мети поїздки....

Чотирьох громадян Грузії не пропустили в Україну учора прикордонники Донецького загону. Грузини, які прилетіли рейсом «Кутаїсі–Донецьк», під час перевірки документів не змогли вказати мети поїздки. Окрім того громадяни не підтвердили, що мають достатнє фінансове забезпечення для перебування в нашій країні. Тому їх буде повернуто до країни вильоту.

ВІДЕО ДНЯ

Ще одну порушницю, громадянку Сомалі, прикордонники затримали в аеропорту Києва. Пасажирка по чужому документу громадянки США слідувала транзитом через аеропорт «Бориспіль» та мала намір вилетіти рейсом «Київ-Мілан».

А на Луганщині пасажир рейсового автобуса «Донецьк-Ростов» прямував через пункт пропуску «Довжанський» без належних для перетину кордону документів. Виявилося, що при собі чоловік мав лише паспорт громадянина СРСР.

Реклама

Росіянин, якого затримали прикордонники Чопського загону на Закарпатті, взагалі був без документів. Чоловіка зупинили на ділянці відповідальності відділу «Новоселиця» за 100 метрів від українсько-словацького кордону.

Підготувала Людмила Ткаченко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно