Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заступник голови ОДА під час прийому допоміг з дровами двом жителькам області (ФОТО)

Заступник голови ОДА під час прийому допоміг з дровами двом жителькам області (ФОТО)

Заступник голови ОДА під час прийому допоміг з дровами двом жителькам області (ФОТО)
Під час прийому громадян, який відбувся у четвер, 6 лютого, у приміщенні Закарпатської ОДА. Перший заступник голови обласної адміністрації Ігор Свищо зустрівся майже з двома десятками громадян....

Під час прийому громадян, який відбувся у четвер, 6 лютого, у приміщенні Закарпатської ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

Перший заступник голови обласної адміністрації Ігор Свищо зустрівся майже з двома десятками громадян. Більшість звернень, як і зазвичай, стосувалися надання матеріальної допомоги.

Так, жителька Берегівського району, яка хворіє на цукровий діабет, попросила Ігоря Свища допомогти з коштами на лікування. Її землячка прийшла на прийом від імені брата. Молодому чоловікові терміново потрібна операція з ендопротезування. Сім’я, родичі та навіть усе село вже збирали гроші на коштовну процедуру. Однак необхідну суму зібрати поки не вдалося. Ігор Свищо вислухав обох жінок та пообіцяв, що вже найближчим часом їм буде виділено матеріальну допомогу у рамках обласної програми «Турбота».

Реклама

- Забезпечення доступності медичної допомоги та медичної обслуговування для населення, розвитку інфраструктури закладів охорони здоров’я, як наголошує глава держави, – це те, над чим повинні працювати у кожному куточку області. Це допоможе підвищити рівень надання медичної допомоги, щоб закарпатцям якомога менше доводилося стикатися з такими недугами, які потребують вже хірургічного втручання, - зазначив Ігор Свищо.

94-річний житель села Сасівка Свалявського району звернувся до першого заступника керівника краю за допомогою у забезпеченні дровами. Зі схожим проханням на прийом прийшла і мати молодої фельдшерки із Великоберезнянщини. Ігор Свищо одразу зв’язався із головами Свалявської та Великоберезнянської РДА, і доручив якомога швидше забезпечити людей дровами.

Реклама

Прес-центр ОДА

Заступник голови ОДА під час прийому допоміг з дровами двом жителькам області (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно