Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Хусті працівник ДАІ врятував життя молодому хлопцю, проте після ДТП юнак буде жити без обох ніг

У Хусті працівник ДАІ врятував життя молодому хлопцю, проте після ДТП юнак буде жити без обох ніг

У Хусті працівник ДАІ врятував життя молодому хлопцю, проте після ДТП юнак буде жити без обох ніг
На Закарпатті закінчився розгляд справи по ДТП, яке сталося улітку минулого року у Хусті. П’ятеро друзів з Хуста розклали багаття, пригощалися, випивали. В якийсь момент товаришам здалося мало...

На Закарпатті закінчився розгляд справи по ДТП, яке сталося улітку минулого року у Хусті.

ВІДЕО ДНЯ

П’ятеро друзів з Хуста розклали багаття, пригощалися, випивали. В якийсь момент товаришам здалося мало того, що було на вечірці, троє з них поїхали до супермаркету докупити випивки. Повертаючись назад, один із пасажирів, 21-річний Михайло, висунув ноги з вікна автомобіля, а 22-річний водій на шаленій швидкості показував своє вміння «екстремального водіння» по вулицям міста.

Шалена швидкість, розкидана бруківка, розбитий автомобіль та травмовані друзі – страшний наслідок, якого ніхто з трьох молодих людей не очікував.

Реклама

Пізніше правоохоронці з’ясували, що на одній із вулиць районного центру проводились ремонтні роботи, а водій на великій швидкості та у стані алкогольного сп’яніння не встиг помітити піддон з бруківкою та здійснив наїзд на нього. Михайлу відірвало ноги. Його двоє друзів, побачивши, що накоїли вирішили негайно втекти з місця пригоди.

Недалеко від місця ДТП ніс службу наряд ДАІ. Один із правоохоронців за дві хвилини був біля понівеченої автівки. Побачивши криваву картину, інспектор ВДАІ Хустського МВ лейтенант міліції Петро Корнута не розгубився. Підійшов до розбитого автомобіля, почав надавати необхідну медичну допомогу. Життя Михайлові вдалося врятувати, але він залишився без обох ніг.

Реклама

Експертиза визначила автомобіль справним, а причиною ДТП стало перевищення швидкості та стан, у якому перебував водій.

У суді горе-водій свою вину визнав. Районний суд призначив хлопцю покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом строком на два роки, при цьому, суд застосував випробувальний термін два роки, якщо він не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього судом обов’язки.

УДАІ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно