Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

По газових трубах в Ужгороді "слесарі-умільці" пустили воду

По газових трубах в Ужгороді "слесарі-умільці" пустили воду
Майже дванадцять годин довелося прожити у напрузі жителям багатоповерхівки, що на вул. Закарпатській в Ужгороді, через самовільне втручання сторонніх осіб у роботу внутрішньо-будинкового...

Майже дванадцять годин довелося прожити у напрузі жителям багатоповерхівки, що на вул. Закарпатській в Ужгороді, через самовільне втручання сторонніх осіб у роботу внутрішньо-будинкового газопроводу.

ВІДЕО ДНЯ

Свого апогею ця історія сягнула близько 22-ої години, коли в аварійно-диспетчерську службу ПАТ «Закарпатгаз» надійшло повідомлення про відсутність блакитного палива в одній з квартир п’ятиповерхового будинку на вул. Закарпатській обласного центру. На місці було встановлено, що якимось чином внутрішньо-будинковий газопровід заповнила вода.

Для усунення причин аварійної ситуації працівники аварійної бригади прийняли рішення відключити від газопостачання цілий стояк, тобто п’ять квартир; відновлювальні роботи проводилися до обіду наступного дня. Як повідомила власниця помешкання, до НП призвели дії двох слюсарів комунального підприємства виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства м. Ужгород. Горе-майстри допустили заповнення водою системи газопостачання під час несанкціонованого встановлення газової колонки.

Реклама

Позаяк у діях винуватців НП вбачаються ознаки злочину, у правоохоронні органи направлена заява про вчинене кримінальне правопорушення. Про це територіальне управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області поінформував голова правління ПАТ «Закарпатгаз» В.Шатило.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно