Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У пунктах пропуску приховані сигарети знайшли у 6 іномарках

У пунктах пропуску приховані сигарети знайшли у 6 іномарках
Чотирьом спробам переміщення сигарет до Польщі запобігли протягом двох днів прикордонники Луцького загону та працівники митниці. Перемістити приховані тютюнові вироби намагалися троє громадян...

Чотирьом спробам переміщення сигарет до Польщі запобігли протягом двох днів прикордонники Луцького загону та працівники митниці.

ВІДЕО ДНЯ

Перемістити приховані тютюнові вироби намагалися троє громадян України та громадянин Польщі через пункт пропуску «Ягодин». Порушники прямували до сусідньої держави мікроавтобусом «Хюндай» та двома легковими автомобілями марки «Форд» і автомобілем «Рено». Наші співвітчизники приховали в трьох іномарках, а саме в каністрі та між сидіннями, під стінками багажного відділення, під сидіннями та в особистих речах 840 пачок сигарет. А от поляк приховав у колесах свого автомобіля 400 пачок сигарет. Через це йому довелося залишити на кордоні свою іномарку.

Ще два автомобілі «Опель» та «Форд» через приховані сигарети вилучили у громадянина України та громадянина Румунії. Вони прямували з України через пункти пропуску «Краковець», що на Львівщині, та «Дякове», що на Закарпатті. У переобладнаному паливному баку та під обшивкою салону автівок працівники пунктів пропуску знайшли та вилучили майже 600 пачок сигарет.

Реклама

Підготувала Людмила Ткаченко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно