Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Депутат обласної ради вчергове звернувся автодору та ОДА щодо ремонту доріг на Великоберезнянщині

Депутат обласної ради вчергове звернувся автодору та ОДА щодо ремонту доріг на Великоберезнянщині

Депутат обласної ради вчергове звернувся автодору та ОДА щодо ремонту доріг на Великоберезнянщині
Депутати обласної ради в ході чергового засідання підтримали запит свого колеги Михайла Кіндрата щодо ремонту доріг на Великоберезнянщині. «На прохання мешканців територіальних громад...

Депутати обласної ради в ході чергового засідання підтримали запит свого колеги Михайла Кіндрата щодо ремонту доріг на Великоберезнянщині.

ВІДЕО ДНЯ

«На прохання мешканців територіальних громад Великоберезнянського району мною неодноразово порушувалося питання щодо виділення коштів для ремонту автомобільної дороги державного значення «Львів-Самбір-Ужгород» між селами Ставне і Жорнава. Однак у минулому році ніякі роботи тут не проводились.

Така ситуація викликана зсувними процесами, що призводить до просадки дорожнього полотна та руйнування бар'єрного огородження і є загрозливою для мешканців населених пунктів, пасажирів автобусів та інших учасників транспортного руху, який здійснюється у цьому напрямку. Це створює незручності водіям автотранспорту і загрожує безпеці дорожнього руху.

Реклама

При подальшому зволіканні з проведенням ремонтних робіт ця ділянка автодороги повністю зруйнується, а окремі населені пункти залишаться без автомобільного сполучення з районним, обласним центрами та сусіднім регіоном.

У зв'язку з цим прошу дати відповідні доручення структурним підрозділам облдержадміністрації та Службі автомобільних доріг у Закарпатській області виділити кошти у сумі 600 тис. грн.. на капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення», - йдеться в запиті.

Реклама

Повторний запит направлено на розгляд до обласної державної адміністрації та Службі автомобільних доріг у Закарпатській області.

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно