Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура підозрює працівників Чопської митниці у підробці та замаху на заволодіння коштами

Прокуратура підозрює працівників Чопської митниці у підробці та замаху на заволодіння коштами

Прокуратура підозрює працівників Чопської митниці у підробці та замаху на заволодіння коштами
Під час проведення перевірки в Чопській митниці Міндоходів щодо додержання вимог законодавства при реалізації державної політики у сфері державної митної справи, прокуратурою Закарпатської області...

Під час проведення перевірки в Чопській митниці Міндоходів щодо додержання вимог законодавства при реалізації державної політики у сфері державної митної справи, прокуратурою Закарпатської області встановлено ряд порушень у діях посадових осіб митниці.

ВІДЕО ДНЯ

Так, слідчим відділом прокуратури Закарпатської області наразі проводиться досудове розслідування кримінальних проваджень за фактом службового підроблення та замаху на заволодіння коштами, шляхом зловживання службовим становищем працівником митного поста «Виноградів» Чопської митниці Міндоходів.

Також, досудове розслідування проводиться і за фактом зловживання службовим становищем службовцями митного поста «Ужгород-вантажний» Чопської митниці Міндоходів. Останні здійснили митне оформлення товарів за заниженою митною вартістю та своїми діями завдали збитків інтересам держави, у вигляді несплачених митних платежів, на суму понад 400 тис.грн.

Реклама

За наслідками проведеної перевірки начальнику Чопської митниці Міндоходів прокуратурою області внесено подання про усунення порушень вимог Митного кодексу України та інших нормативно-правових актів при здійсненні митного контролю, за результатами розгляду якого до відповідальності притягнуто 4 посадові особи Чопської митниці Міндоходів.

З огляду на це, прокуратурою Закарпатської області вжито додаткових організаційно-практичних заходів, спрямованих на посилення нагляду за додержанням і застосуванням законів посадовими особами Чопської митниці Міндоходів під час здійснення митного контролю та митного оформлення вантажів.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно